Bescherming tegen de zon met de Maxi Spray van Yves Rocher

maxi spray yves rocher Bescherming tegen de zon met de Maxi Spray van Yves RocherMet de zomer in aantocht moet ook de zonnebrand weer ingeslagen worden. Maar welke koop je dit jaar? Blijf je bij je vaste merk of probeer jij ieder jaar iets nieuws? Ikzelf koop ieder jaar wel iets anders. Ik probeer veel verschillende producten binnen hetzelfde merk, maar ik switch ook vaak tussen verschillende merken. Een paar weken geleden hebben wij de zonnebrand van Yves Rocher binnen gekregen. De Maxi Spray van de productlijn Protectyl Végétal. Het was even wachten op de zon, maar we hebben hem eindelijk kunnen testen. Lees verder voor de review.

Om te beginnen wil ik nog even iets voor de zekerheid zeggen, koop ieder jaar nieuwe zonnebrand. Waarschijnlijk heb je het al meerdere malen gelezen of gehoord. Maar het is waar, ieder jaar wordt de factor in je zonnebrand minder. Dus als je begint met factor 20 is binnen een jaar of misschien zelfs twee jaar hier niets van over. In het voorjaar of begin zomer is de zon fel en je huid nog erg licht van kleur. Dan is het zeker verstandig om met een hoge factor te beginnen.

Het product

De Maxi Spray van de productlijn van Protectyl Végétal van Yves Rocher heeft factor 30. De productlijn Protectyl Végétal is gemaakt met het aphoïa-extract. Dit stimuleert de huideigen beschermingsmechanismen en het zelfherstellend vermogen van de huid. De Maxi Spray is een zonnespray die de huid beschermd en hydradeert, vermeld het persbericht. De Maxi Spray is water en transpirantbestendig en beschermt tegen UVA en UVB straling.

De test

Ik heb de Maxi Spray getest in de tuin. Op de claim dat de zonnebrand water en transpirantbestendig is kan ik niet beantwoorden, omdat ik niet heb gezwommen met deze zonnebrand. Ik vind de verpakking heel erg handig. De fles is niet te groot en de spray is met vette handen van het smeren goed te gebruiken. Ook zit er onder de spray een stop op. Hij kan dus niet in je tas gaan sprayen of lekken. Wat ik wel vervelend is de straal van de spray. Meestal verstuift de zonnebrand op je huid, maar deze spray is een rechte straal. Veel zonnebrand schiet dus een andere kant op via je huid. Je mobiel, tijdschrift of I-pod zit dus helemaal onder de zonnebrand. Voordeel hiervan is wel dat de zonnebrand niet vervliegt in de wind.

Conclusie

Ik vind het een heel fijne zonnebrand. Ik ben niet verbrand en hij smeert goed uit. Ook ruikt de zonnebrand wel aangenaam, maar de geur is niet heel aanwezig wat ik prettig vind. Behalve de sterke rechte straal bevalt de Maxi Spray mij heel erg goed.

De Protectyl Végétal bevat nog twee andere producten. Zo zijn er nog zonnevitamines (€22,-) en een transparante zonnespray met SPF 15 (€19,90). De Maxi Spray kost €29,90 en is net als de andere producten verkrijgbaar in een winkel van Yves Rocher of in de online webshop.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*