Bio lijn van Yves Rocher

yves rocher Culture Bio Nutrition Bio lijn van Yves RocherYves Rocher komt in september met een nieuwe productlijn Culture Bio Nutrition. Deze productlijn bevat een rijke dagcrème en meerdere verzorgingsproducten zoals; bodymilk, douchegel en reinigingsmelk. Deze productlijn bevatten acaciahoning, biologische kastanje, biologische haver en biologische zonnebloemolie.

Yves Rocher heeft uitgepakt met biologische ingrediënten, ingrediënten die je ook in je keukenkast terug zou kunnen vinden.

  • Acaciahoning: Komt uit Bourgondië, dit is uitgekozen vanwege de verzachtende eigenschappen. Deze honing wordt ingekocht bij een selectieve groep van Franse imkers.
  • Biologische kastanje: Afkomstig uit de Ardèche. Helpt de huid te beschermen tegen uitdroging.
  • Biologische haver: Afkomstig uit Drôme. Haverextract staat bekend om het herstellende vermogen en het feit dat deze de celvernieuwing stimuleert.
  • Biologische zonnebloemolie: Afkomstig uit de Rhônevallei. Deze zonnebloemolie is rijk aan Omega-6 en staat bekend om haar voedende eigenschappen.

Gezichtsverzorging

De Nourishing Face Care van de Culture bio lijn is een voedende gezichtscrème met biologische honing en muesli. Deze gezichtsverzorging is speciaal ontwikkeld voor de droge tot zeer droge huid. De gezichtsverzorging zit in een luxe pot met een strak design. Jammer is dat in deze gezichtscrème geen SPF zit, ook in de winter schijnen de UV-stralen door de wolken heen en is SPF een must voor je dagcrème. Maar het maakt de crème niet minder prettig, de volle romige structuur is zacht en verzorgd de huid goed. Er blijft geen witte laag achter en trekt goed in. De kleine bijkomstigheid is alleen dat je over je dagcrème een extra zonnebescherming moet aanbrengen. De crème is verkrijgbaar voor een introductieprijs van 16 september tot 2 oktober voor €7,95. Daarna is de crème verkrijgbaar voor €12,90.

Douchegel

Deze douchegel zit in een kleine handige flacon die je gemakkelijk kunt meenemen op vakantie of een weekendje weg. Ook ligt de flacon goed in de hand, geen grote zware flessen die lastig zijn in het gebruik. De douchegel ruikt heerlijk en laat een verzorgend schuim achter. Deze douchegel heeft een introductieprijs van €2,95 en daarna kost deze €3,90.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*