Black and Punky make-up trends van 2013

chains and punk fall 2013 1024x641 Black and Punky make up trends van 2013

Vorige week schreef ik al over de nieuwste fashion trends. In dit artikel meer over de trend punky en black.

Zwarter dan zwart

Rimmel mascara eyeliner 300x225 Black and Punky make up trends van 2013
Bij de zwarte mode trend hoort natuurlijk zwarte make-up. Denk aan zwarte eyeliner, mascara en misschien wel lipstick? Met je eyeliner kun je variëren met verschillende vormen en dikte. Van cateye tot een ultra dun lijntje vlak boven je wimpers. Om dat strakke lijntje te trekken geldt: oefening baart kunst. Ikzelf gebruik vaak een geleyeliner van L’Oreal, met een klein kwastje. Dit is eyeliner aanbrengen voor gevorderden. Ben jij niet zo’n pro? Probeer de nieuwe Rimmel Scandaleyes Thick & Thin eyeliner. Dit is een eyeliner wat lijkt op een stift, ultra zwart. Met de twee kanten kun je kiezen uit een dik lijntje of een heel dun lijntje. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en is vrijwel direct vast, wat ik erg prettig vind. De eyeliner is waterproof dus aan het einde van de dag nog perfect. Het afhalen gaat goed, ik gebruik geen make-up reiniger met olie. Maar de eyeliner laat zich gemakkelijk verwijderen. De Rimmel Scandaleyes Thick & Thin eyeliner is verkrijgbaar vanaf september voor slechts €7,99.

Ook je mascara is dit najaar: hoe dikker hoe beter. Met de nieuwe Rimmel Scandaleyes Retro Glam creëer je prachtige lange, volle wimpers. Deze mascara is ook super zwart en past perfect bij deze trend. Gecombineerd met de eyeliner van Rimmel heb je een perfecte look, maak deze af met een opvallende lipstick zoals rood. De Rimmel Scandeleyes Retro Glam is verkrijgbaar vanaf september voor €12,99.

najaar trend zwart Black and Punky make up trends van 2013

Punky funky

Bij de punk trend kun je ook een ruig kapsel maken. Denk aan een hanenkam. Is dat iets te drastisch? Gelezen in de Style Guide van Marie Claire: gooi je paardenstaart over je hoofd zodat het einde van je staart een pony lijkt. Zet dit vast met spelden, flink wat wax en lak en klaar is kees. Wat betreft je make-up. Net als hierboven, zwarte make-up, donkere wilde wenkbrauwen, En overweldigende lipstick kleuren donkerpaars of zwart. Jij maakt het zo gek als jij wilt!

 

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*