CC Cream van Chanel

cc cream chanel CC Cream van ChanelDe CC Cream, daar had ik al eens eerder over gehoord. De BB Cream, maar dan anders. Maar wat is het verschil? Een BB Cream heb ik vaak gebruikt van Garnier, maar die CC Cream trok mijn aandacht. Daarom hier een review over de CC Cream van Chanel.

CC staat voor Complete Correctie. Deze CC Cream van Chanel zit in een kleine tube van 30 ml. met het herkenbare zwart/witte design. In deze crème zit net als de BB Cream een licht bruin kleurtje. De combinatie van long-lasting make-up en huidverzorging maakt deze crème bijzonder aldus het persbericht.

Gebruik

Ik had niet verwacht dat het zo’n verschil zou zijn met de BB Cream. Deze CC Cream is echt geweldig! Ik breng het op na mijn Medik8 Beta Moisturise en na het gebruik van de CC Cream breng ik gewoon mijn foundation aan. De crème maakt mijn teint prachtig egaal en ziet er heel natuurlijk uit. Het trekt snel in en voelt licht aan. Gedurende de dag blijft hij ook goed zitten en vervaagd amper. Mocht dat wel gebeuren kan je dit gemakkelijk bijwerken, want het kan ook prima fungeren als ‘foundation voor overdag’. De CC Cream is verkrijgbaar voor €60,00.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*