CC Cream van Dr. van der Hoog

cc cream dr vd hoog featured CC Cream van Dr. van der Hoog

Na de BB Cream is er nu de CC Cream. Ik heb al eerder een artikel geschreven over een CC Cream van Chanel. Deze was mij echt super goed bevallen, maar ik het einde van deze crème is in zicht dus heb ik een nieuwe gekocht: de CC Cream van Dr. van der Hoog.

Belofte

De CC Cream van Dr. van der Hoog heeft een SPF van 25, wat ik erg prettig vind. Ook in de winter gaan de UV-stralen gewoon door de wolken heen. De crème egaliseert, voedt en pakt huidveroudering aan volgens de verpakking. Wat staat er nog meer op het doosje? “De crème toont een vijfvoudige werkzaamheid tegen het verouderen van de huid. Het versterkt de huidbarriere van binnenuit en zorgt voor langdurige hydratatie, geeft stevigheid aan de huid, verbeterd de elasticiteit, vermindert zichtbaar rimpels en verbetert de huidcontouren. Vitamine E, een krachtige oxidant, verbetert de zuurstofwisseling in je huid en beschermt je huid tegen vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken. SPF 25 beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf.” Ik had eerst het idee dat deze crème niet geschikt voor mijn huidtype was, omdat het geschikt is voor een wat oudere huid en daarom misschien wat vet zou zijn. Maar omdat ik erg benieuwd was heb ik hem toch maar gekocht.

cc cream dr vd hoog CC Cream van Dr. van der Hoog

Gebruik

De CC Cream is verkrijgbaar in drie kleuren: licht, medium en dark. Dark is echt super donker en light is eigenlijk ook nog een beetje te donker voor mij. Nu is mijn huid nog een beetje gebruind van de zomer, maar zo meteen in de winter kan ik deze denk ik niet meer dragen. De crème smeert goed uit, ik vind hem eigenlijk een beetje aan de vette kant. De crème trekt wel goed in en is een goede basis voor mijn make-up. In de loop van de dag gaat mijn huid wel wat meer glimmen, wat ik niet zo fijn vind.

Conclusie

Al met al vind ik deze crème niet slecht, maar ik zou deze niet zo snel nog een keer kopen. De crème is niet geschikt voor een vettige huid, want de crème is behoorlijk vet en in de loop van de dag gaat je huid best wel glimmen. Ook vind ik de kleur echt te donker. De CC Cream van Dr. van der Hoog is verkrijgbaar voor €12,95.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*