De hoofdstad van het noorden – Groningen

sam 0180 De hoofdstad van het noorden – Groningen

De Martinitoren in Groningen

Met Kerst naar het romantische Groningen, ik ben er geweest en ik vond het geweldig. Een goede reden om hier een artikel aan te wijden op A Bite Of Beauty. Buiten de Martinitoren, mooie pleinen en lekkere restaurants is er nog veel meer te doen in Groningen. Het bezoeken van een museum maar vooral: shoppen.

sam 0166 De hoofdstad van het noorden – Groningen

Het uitzicht vanaf de Martinitoren in Groningen

De meeste kennen de Martinitoren van Groningen wel, ook ik ben daarin geweest om de stad vanaf iets hoger te bekijken. 97 meter hoger om precies te zijn, met hoogtes ben ik een held op sokken. Hoogtevrees, een handicap als je het mij vraagt. Op handen en knieën strompelde ik de smalle, donkere, steile wenteltrap op. Maar het uitzicht is het zeker waard. Ik had mazzel, het was helder die dag. Ik kon heel de stad zien en verder dan dat. Na het geweldige uitzicht volgde de ultieme uitdaging, naar beneden over dezelfde enge trap. Ik schrijf dit artikel, dus ik heb het overleefd.

In Groningen heb ik vooral ook veel geshopt. Buiten de winkels die in bijna iedere stad te vinden zijn zoals H&M, Zara, Sacha en ga zo maar door biedt Groningen nog veel meer. In Groningen hebben ze bijvoorbeeld ook Skins Cosmetics en een heerlijke bonbon atelier met huisgemaakte bonbons. Maar er is meer, zoals de

5050 store groningen De hoofdstad van het noorden – Groningen

De 50/50 Store in Groningen (http://www.5050-store.nl/)

50/50 Store. Een winkel die mensen helpt terug te komen op de arbeidsmarkt. In deze winkel zijn trendy fashion en lifestyle artikelen te koop en heeft een edgy uitstraling. Ook bijzonder: een hoedenwinkel. Sinds 1876 bestaat H. Witting&Zn al en is zeer bekend in Groningen en omstreken.

Groningen is zeker de moeite waard, en in het bruisende centrum hoef je jezelf nooit te vervelen!

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*