De natuurlijke kleuren van Yves Rocher

Yves Rocher coleurs nature De natuurlijke kleuren van Yves Rocher

Yves Rocher brengt vanaf begin september een nieuwe make-up collectie op de markt. Zoals we gewend zijn van Yves Rocher zijn er weer veel kleuren oogschaduw, met de nadruk op natuur tinten. Wat bijzonder is aan deze collectie is dat de mascara die deel uitmaakt van deze collectie een handig en vernuftig borsteltje heeft, een met een reservoir!

Volume Vertige mascara

Deze volume mascara tilt het mascara gebruik naar een ander level. Deze mascara heeft namelijk als een van de eerste een reservoir. De wimpers worden in één laag bedekt, aldus het persbericht. Ik heb de mascara getest, de bekende claim dat je wimpers tot aan je wenkbrauwen komen in een strijk wordt nagenoeg nooit nagekomen. Door geen enkele mascara. Maar dat maakt niet uit, ik vind het niet storend om meerdere laagjes mascara aan te brengen. En met dit borsteltje hoef je niet telkens opnieuw met het borsteltje in de flacon. Wat uitdrogen voorkomt, ook komen er minder bacteriën in je mascara. De mascara bevat elemigom: een fixerend plantenextract dat de wimpers 12 uur lang in krul houdt, staat beschreven in het persbericht. De claim van 12 uur lang perfecte mascara klopt wat mij betreft niet helemaal. Aan het einde van de dag is het wel een beetje zwart onder mijn ogen. Maar verder bevalt deze mascara mij prima! Hij is verkrijgbaar vanaf 16 september met een introductieprijs van €10,95. Deze prijs is geldig tot 2 oktober, daarna kost deze mascara €19,90 en is verkrijgbaar via de Yves Rocher webshop of in een van de winkels.

Oogschaduw met rijstextract

De oogschaduw met opvallende natuurtinten hebben een romige structuur en zijn verrijkt met rijstextract. Er zijn maar liefst 36 nieuwe kleuren en door de formule is het eenvoudig om de oogschaduw aan te brengen. Deze oogschaduw blijft volgens het persbericht 8 uur lang zitten. Ook deze oogschaduw is verkrijgbaar vanaf 16 september en heeft een introductieprijs tot 2 oktober, deze is €8,95. Na 2 oktober kost deze oogschaduw €13,90.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*