De nieuwe stadse mannelijke geur van David Beckham

david beckham De nieuwe stadse mannelijke geur van David BeckhamDavid Beckham is een uitzonderlijk stijlvolle man. Nu is er een nieuwe ‘limited edition’-geur, voor mannen, die geïnspireerd is op zijn coole, stadse look: Urban Homme by David Beckham. De elegantie van deze geur is de perfecte weerspiegeling van moderne mannelijkheid.

David Beckham, die boven aan de lijst van best geklede mannen ter wereld staat, is hij uitgegroeid tot een internationaal mode-icoon. Urban Homme is de essentie van Davids persoonlijke stijl en attitude.

David over zijn nieuwe geur: “In de loop der jaren heb ik mijn eigen unieke stijl ontwikkeld en deze stijl vormde de inspiratie voor Urban Homme. Het is een edgy, mannelijke geur met opvallende suède tonen die perfect aansluiten bij de casual elegante look waar ik naar streef. Ik hoop dat Urban Homme mannen overal ter wereld de moed zal geven om zich met zelfvertrouwen en flair te kleden.”

Basisnotendavid beckham flacon De nieuwe stadse mannelijke geur van David Beckham

De geur opent met een mix van sprankelende mandarijn, groene appel en tijm voor een opwekkende ervaring. Deze geursensatie vloeit snel over in een verrassende combinatie van aromatische lavendel, viooltjesblad en een vleugje fruitige ananas voor een rijke sensualiteit. Het geheel wordt geaccentueerd door aangename, mannelijke basisnoten: een warme, krachtige combinatie van levendige amber, suède en cederhout. De overall ervaring is fris, elegant en verleidelijk, net als David.

De flacon van Urban Homme straalt al evenveel kracht uit; de strakke elegantie van de slanke, rechthoekige glazen flacon met ronde zilveren dop. Geef je over aan de moderne, casual elegantie van David Beckham met Urban Homme, de nieuwe geur voor mannen met stijl.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*