Dermolin douchefoam en doucheolie

dermolin Dermolin douchefoam en doucheolie

Dermolin is een vrij nieuw merk voor mij, ik heb er wel eens eerder over geschreven maar ik had het nog nooit geprobeerd. Nu heb ik hun nieuwe doucheolie getest, deze komt samen met een douchefoam. Dermolin is speciaal voor de gevoelige huid en er wordt geen gebruik gemaakt van parfum. Dat lijkt mij de moeite waard om te testen!

Schuimende douchefoam

De volle douchefoam van Dermolin een heldere gel die uit de flacon komt en in heerlijk schuim verandert op je huid. De foam is een fijne uitbreiding in het assortiment van Dermolin, dat net als de andere producten geen conserveringsmiddelen, zeep, parfum of parabenen bevat.

Doucheolie voor een zachte huid

De rijke doucheolie van Dermolin reinigt op milde wijze en vult de huideigen lipiden aan. Die lipiden spelen een belangrijke rol bij de vochtbalans van de huid. De olie bestaat onder andere uit natuurlijke soja olie. Dit geeft een langdurige verzorging en beschermt tegen uitdrogen.

Gebruik

De olie zit in een handige flacon. Deze is niet te groot, wat het gebruik makkelijker maakt. Er zit een klein gaatje bovenin waar je de olie in drupjes uit kunt halen. Ook dit is handig, want zo kan je goed doseren. De olie heeft een licht oranje kleur, maar als het begint te verdelen over je huid veranderd het in zacht schuim. Het ruikt heerlijk en maakt je huid direct ongelofelijk zacht. Ik vind het een heerlijk product en het is zeker de moeite waard om het eens te proberen.

De producten van Dermolin zijn verkrijgbaar bij de apotheek, drogist, reformwinkel en online. Beide producten zijn verkrijgbaar voor €8,95.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*