Diëten zonder honger met Afslank Eiwit shake

 Diëten zonder honger met Afslank Eiwit shake

Eerder schreef ik al een artikel over de verzorging van je lichaam. Sinds kort ben ik begonnen met het drinken van eiwit shakes. Dit zijn maaltijd vervangende shakes, maar met de focus op het strakker worden van je lichaam. Vet wordt sneller verbrand en als je sport herstellen je spieren sneller, je zou de shake ook na het sporten kunnen drinken. In dit artikel lees je een kleine inleiding over de afslank eiwit shake, over een aantal weken zal ik een uitgebreide review schrijven met mijn ervaringen.

Deze afslank eiwit shake is te bestellen op Bodyenfitshop.nl. In deze webshop zijn ongelofelijk veel verschillende afslankproducten te vinden. Omdat ik wel sport maar niet teveel spieren wil kweken (ik ben geen man) wilde ik een shake die mijn spieren strakker zou maken maar niet zou laten groeien. Ook wilde ik geen honger lijden en geen shake met teveel calorieën erin.

Afslank Eiwit shake van Body & Fitshop

Daarom heb ik gekozen voor de Afslank Eiwit shake. Deze shake bevat veel vitamine en mineralen, zorgt voor geen spierverlies en je verbrand sneller vet, ook herstellen je spieren sneller na het sporten. Mocht je toch je spieren willen laten groeien kun je na het sporten direct een eiwit shake nemen. Zelf doe ik dit niet. Er zitten slechts 90 kcal in per shake en het is ook geschikt voor mannen. Je hebt echt super veel smaken zoals: Vanilla, Banana, Strawberry, Chocolate, Cookies en Cream, Berry Blast, Chocolate Coconut Bounty, Granny’s Apple Pie, Stracciatella, White Chocolate, Frozen Cappuccino, Coconut Ice Cream, Hazelnoot Nutella en Chocolade Caramel. Het klinkt allemaal lekker, maar omdat ik niet van al te veel poespas houd heb ik vanille gekozen.

De pot waar de shake in zit is echt enorm. Je kunt deze niet gemakkelijk in je keukenkastje kwijt. Maar je hebt wel waar voor je geld, want de shakes zijn niet heel duur en je krijgt er wel heel veel voor. Ook is de smaak heerlijk. Ik maak de shake ‘s ochtends met magere melk aan en ‘s middags of tussendoor met water. Met magere melk vind ik lekkerder, maar het is wat onhandig op het werk.

Ik drink de shake nu ongeveer anderhalve week en ik moet bekennen dat het mij steeds gemakkelijker afgaat. In het begin is het wennen dat je tussendoor (bijna) niets eet. Ik ga de shake ongeveer een maand gebruiken en ik zal achteraf een uitgebreide review schrijven over mijn ervaringen.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*