Een kleurtje op de wimpers met Chanel

mascara collage Een kleurtje op de wimpers met ChanelEen van het mooiste make-up merken dat er is, blijft natuurlijk Chanel. Prachtige verpakkingen, mooie kleuren en een noemenswaardige geschiedenis, dat is was het merk maakt tot een echte must-have. En wat doet dit prachtige merk? Ze blazen de jaren 80 trend van gekleurde mascara nieuwe leven in en doen dat met verven.

Innoveren

Chanel is een merk die de cosmeticawereld altijd weet te innoveren, denk maar aan de nagellak hype die o.a door Chanel werd aangewakkerd. Nagellak is nu hot, we kunnen er niet om heen. Het volgende item dat een transformatie ondergaat is de mascara. Al een aantal seizoenen proberen merken de gekleurde mascara aan de man (of vrouw) te brengen, denk aan M.A.C en Collistar. Maar tot nu toe zijn ze er nog niet in geslaagd om de gewone vrouw weg te trekken bij hun zwarte mascara. Tot nu!

Als zelfs Chanel gekleurde mascara op de markt brengt dat moet de gemiddelde vrouw wel over stag gaan, want dan wordt  het gegarandeerd een grote  trend. Op internet is al een hele hype gaande rondom de vrolijk gekleurde mascara’s. Ook ik kon mijn enthousiasme niet onderdrukken en moest de mascara’s gewoon uittesten.

Naar de Bijenkorf

Ik ging enthousiast op pad om de mascara’s te testen en de vriendelijke dame bij de Chanel counter in de Bijenkorf hielp mij graag. Op mijn ene oog werd aan de bovenkant de Chanel Inimitable Waterproof mascara in Lime Light aangebracht en op mijn onder wimpers de kleur Aqua Blue. Op mijn andere oog werden de kleuren opgedraaid aangebracht. Het resultaat was verbluffend en vrij intens. De kleur was echt goed zichtbaar en verrassend gepigmenteerd. Ik vond zelf Aqua Blue het mooist.

Naast dat gekleurde mascara heel erg leuk is, zijn de mascara’s ook enorm goed. De Inimitable Waterproof Mascara’s zijn zeer effectief, ze scheiden de wimpers en geven een flinke lift. Een goede manier om deze gekleurde mascara’s te dragen is om de wimpers eerst zwart te maken en dan de punten een kleurtje te geven. Aangevuld met mooie felle oogschaduw en zwarte eyeliner en je look is af.

De Inimitable Waterproof Mascara’s uit de Chanel Papillion collectie kosten € 30.50 en zijn te koop zolang de voorraad strekt.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*