Essence gail nail at home starterskit

essence starterskit Essence gail nail at home starterskit
Vanaf september is het mogelijk, thuis je gelnagels doen met de Essence gail nail at home. Een complete kit met gelnagel producten, kleuren, led-lamp, peel off en nog veel meer.

Vanaf september kun je langhoudende, glanzende gelnagels die ook nog eens gemakkelijk verwijderd kunnen worden kopen voor thuis! Deze technologische innovatie is gebaseerd op de nieuwe “peel off gel base” formule die speciaal voor Essence werd ontwikkeld en die onder de Essence LED lamp binnen enkele seconden hard wordt. Sensationeel: dit unieke concept werkt met alle Essence colour & go nagellakken.

De starterskit

Deze kit bestaat uit de volgende producten:

 • Essence gel nails at home primer
 • Essence gel nails at home peel off gel base
 • Essence gel nails at home cleanser
 • Essence gel nails at home french gel top coat of Essence gel nails at home clear gel top coat

Met deze starterskit moet je verschillende stappen doorlopen om zo de perfecte nagel te creëren.

Voorbereiding

Vijl de nagels in vorm met de nail file en duw de nagelriemen voorzichtig terug met een studio nail rosewood stick. Doordrenk een wattenschijfje met essence nail cleanser en reinig je nagels zorgvuldig. Breng vervolgens de primer goed aan op elke nagel – vanaf de nagelriem tot de tip – voor een optimaal eindresultaat. De nail file kost € 1,99 en de cleanser € 2,59 en de primer is verkrijgbaar voor € 2,59.

Aanbrengen

Breng een ruime hoeveelheid peel off gel base op je nagels, doe je duim apart. Dat is handiger met het lampje. Zorg ervoor dat je het aanbrengt tot aan de uiteinden van de nagels. Houd de nagels vervolgens gedurende 60 seconden onder de Essence LED lamp (druk op de knop met het Essence logo). Deze is niet inbegrepen in het starterspakket. Herhaal deze stap voor de duimnagels. Peel off gel base € 2,99 en LED lamp € 24,99.

Looks

Er zijn twee looks die je kunt creëren. De French look, of kies voor een prachtige kleur op je nagels.

French look

Breng een dikke laag french gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat je de top coat op het gehele nageloppervlak aanbrengt. Verwijder eventuele restjes van de huid of nagelriemen. Droog de nagels onder de LED lamp. Het resultaat is een fabulous french manicure. De French gel top coat is verkrijgbaar voor € 2,99.
gelnagels Essence gail nail at home starterskit

Colour look

Veeg nadat de peel off gel base droog is (NIET onder de LED lamp drogen!) elke nagel af met de cleanser om kleverige restjes te verwijderen. Breng daarna de gewenste kleur Essence nagellak aan en laat deze drogen (NIET onder de LED lamp). Wacht tot de nagels helemaal droog zijn voordat je aan de volgende stap begint.

Breng een dikke laag clear gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat de nagels helemaal bedekt zijn. Droog de nagels onder de lamp. Verwijder overtollige gelresten of nagellak met cleanser en je gekleurde gelnagels zijn klaar. Clear gel top coat kost € 2,99.

Je kunt elke mogelijke essence colour & go nagellak aanbrengen over je natural french of colour look gelnagels en deze weer verwijderen met acetonvrije nagellakremover. De gelnagels blijven intact en je kunt je nagelkleur toch aanpassen wanneer je maar wilt.

Verwijderen

Om te verwijderen kun je een hoekje van de gelnagel losmaken en de gel van de nagel trekken.

Nog even de prijzen onder elkaar:

Prijslijst

 • gel nails at home cleanser: € 2,59
 • gel nails at home primer: € 2,59
 • gel nails at home peel off gel base: € 2,99
 • gel nails at home french top coat: € 2,99
 • gel nails at home clear gel top coat: € 2,99
 • gel nails at home LED lamp: € 24,99
 • gel nails at home french look starter kit: € 9,99
 • gel nails at home colour look starter kit: € 9,99
 • gel nails at home super rich hand & nail cream: € 2,59
 • gel nails at home nail file: € 1,99
Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*