Essence najaars collectie

Het lijkt af en toe wel een snoepwinkel bij Essence. Vanaf september introduceren zij een heel nieuwe make-up collectie. Zo komen er nog veel meer lakjes voor je nagels bij, maar ook veel meer oogschaduw, mascara, blush, noem maar op. In dit artikel ga ik vooral op het laatste in.

Oogschaduw

Er zijn twee nieuwe lijnen oogschaduw nieuw vanaf september.

Metal Glam eyeshadow

Metal ontmoet glam! Metallic en glanzende effecten op de ogen zijn dé trend voor het najaars- en winterseizoen 2013. Deze oogschaduw heeft een bijzonder zachte textuur met zeer hoge dekking en je creëert gemakkelijk expressieve oogmake-up looks die de aandacht trekken. Er zijn verschillende kleuren zoals: zilverwit en goud tot diep oranje, rood, helder turkoois en inktzwart. Deze oogschaduw is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren voor € 2,59.

Eye Sorbet eyeshadow

Deze innovatieve, langhoudende gel-mousse textuur laat zich gemakkelijk met de vingers aanbrengen. Met prachtige pasteltinten in het witzilver, geel, roze, paars, bruin en groen met een lichte dekking en subtiele glans. De luchtige eye sorbets hebben een licht verkoelend effect en zijn ook perfect te gebruiken als highlighter. Deze oogschaduw is verkrijgbaar in 6 kleuren en te koop voor € 2,89.

Mascara

Dit najaar worden en drie mascara geintroduceerd. Eentje vind ik echt super cool. Een mascara in een tube! De Essence Lashes Go Wild mascara, deze mascara heeft een trendy tubevorm. Het innovatieve, uitlopende borsteltje geeft extra volume en biedt meer dan gewoon een geweldige look! Verkrijgbaar voor € 2,59.

De overige twee mascara’s zijn de Essence Get BIG! Lashes Triple Black mascara, ultra zwarte mascara. Verkrijgbaar voor € 2,39. En de Essence LASH Mania Reloaded mascara, met een elastomeer borsteltje met kegelvormig uiteinde, deze heeft een accurate grip op je wimpers, zodat deze een push-up effect krijgen. Te koop voor € 2,89.

 Lipverzorging

Essence introduceert verschillende lipverzorging, Essence longlasting lipstick (€2,39) verkrijgbaar in 10 kleuren. Essence Glow Tinted Lip Balm (€2,39), deze verzorgende lipbalm is verkrijgbaar in 3 kleuren. Lipverzorging die al te koop was maar weer in de collectie terug komt zijn de Essence XXXL Shine lipgloss (€1,89) en de Essence Stay With Me Longlasting lipgloss (€1,99).

 

 

 

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*