Etos Hypo allergeen producten – voor de gevoelige ogen

etos hype Etos Hypo allergeen producten   voor de gevoelige ogen
Stralend voor de dag komen zonder rode of geïrriteerde ogen? Na de Max Volume Hypo Allergeen mascara introduceert Etos nu ook een waterproof variant. Er wordt ook hypoallergeen oogschaduw aan toegevoegd. Speciaal voor vrouwen die contactlenzen dragen of gevoelige ogen hebben. Deze producten zijn getest op allergische reacties. De nieuwe Etos Hypo Allergeen oogmake-up is verkrijgbaar vanaf 22 juli vanaf slechts € 3.49.

Je ogen zijn dé blikvangers van je gezicht. Niet zo gek dus dat veel vrouwen de deur niet uitgaan zonder mascara of oogschaduw. Toch veroorzaakt oogmake-up soms irritaties in de vorm van prikkende, jeukende en soms zelfs rode ogen. Met de Etos Hypo Allergeen oogmake-up is dit verleden tijd! De mascara en oogschaduw zijn ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die allergische reacties helpen te voorkomen. Met de Etos Max Volume Hypo Allergeen waterproof mascara breng je alle wimperhaartjes apart in model, wat zorgt voor een maximaal volume. Bovendien bevat de mascara verzorgende bestanddelen zoals bijenwas. Voor zachte en soepele wimpers!

De Etos Hypo Allergeen oogschaduw is verkrijgbaar in zes kleuren en creëert in een handomdraai een mooi kleuraccent op je ogen. Met de Etos Hypo Allergeen oogschaduw en Etos Max Volume Hypo Allergeen Waterproof mascara heb je gegarandeerd een intense oogopslag, zonder irritaties!

Etos Hypo Allergeen oogschaduw is verkrijgbaar voor € 3.49. Etos Max Volume Hypo Allergeen Waterproof mascara kost € 4.06. Beide producten zijn vanaf maandag 22 juli in een groot deel van de Etos-winkels verkrijgbaar. Van 22 juli t/m 4 augustus geldt op deze producten 25% korting. Prijzen zijn dan vanaf € 2.62.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*