Fashion trend veren vs. het damespak

najaartrend damespak1 2013 2014 Fashion trend veren vs. het damespakDe veren en het nep bont zijn weer terug van weggeweest. Net als het damespak, een paar jaar geleden al helemaal hot. Feestelijk en chic, jij bepaalt.

Vladderende veren

Heb je een simpele outfit, een sjaal met fijne veertjes  maakt het verschil. Ieder jasje, jurkje of simpel topje tover jij om tot feestwaardig. Maar dat niet alleen, jurkjes met veren, topjes met veren. Het kan en mag allemaal, jij bent de ster in je eigen film. Combineer deze trend met donkere make-up, maar vergeet hier de glitter en glamour niet. Lak je nagels in een uitsprekende kleur zoals (mat) zwart of goud. Maak een nagel onderscheidend door deze te lakken met een glitter of metallic topcoat.

veren najaarstrend 2013 2014 Fashion trend veren vs. het damespak

Damespak

Het Britse en een beetje het bekakte, het damespak inclusief ruitje en lakschoentjes. Een paar jaar geleden waren de lakschoentjes (en alle mogelijke remakes) al een trend, net als het damespak, donker leren kleine handtassen en grote brillen. Net als het hoedje. Maar dit alles is nu weer helemaal terug. Kies voor een nette broek, blouse, gilet en opvallende jas. Om de outfit compleet te maken draag je een hoedje, nette schoentjes en prachtige accessoires. Je kunt er ook voor kiezen om een heel hoge hak te dragen, om een beetje van het bekakte af te komen. Je make-up is neutraal, met een super cleane huid. Zet je wenkbrauwen lichtjes aan, beetje mascara en een glimmende gloss op je lippen.

najaartrend damespak 2013 2014 Fashion trend veren vs. het damespak

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*