Fashiontrends vs. beautytrends

Dit najaar zijn er weer een aantal opvallende trends. Zo zijn er verschillende fashiontrends gespot op de catwalk en laten deze trends nou altijd een inspiratie zijn voor de make-up trends. Daarom in dit artikel een blik op de fashiontrends in het algemeen. In de komende dagen volgen de make-up trends, hier besteed ik even wat meer aandacht aan.Om te beginnen zijn er de fashion trends voor het najaar. Trends als veren, het damespak, punk, Schotse ruitjes, XL kledij, pyjama look en zwart.

Veren en het damespak

Kies voor een sjaal met kleine veertjes, dit pimpt je outfit helemaal op. Ook geschikt voor naar een feestje. Je make-up is hier glitter en glamour bij, maar hier later meer over! Het damespak is ook de trend voor dit najaar. In tegenstelling tot de aanwezige veertjes is het damespak juist erg kuis. Hoog gesloten decolleté, maar het accent op je taille met een mooie riem. Prachtig bij een damespak: een hoge hak.

Punk en zwart

Deze trends zouden op elkaar kunnen lijken, alleen punk is meer rock en roll en zwart is een wat elegantere trend. Bij punk zijn de studs, korte zwarte laarsjes, leer en het bikerjack weer helemaal terug. En vergeet de uitgesproken prints niet. Bij de zwarte trend is de welbekende black dress terug van weggeweest. Maak een statement met je jurk, maar ook met je make-up. Zwarte ogen en rode lippen.

chains and punk fall 2013 1024x641 Fashiontrends vs. beautytrends

XL Kledij en de pyjama

Een vreemde trend, maar wel heel comfortabel. De pyjama of kamerjas. Kies voor zachte stoffen, dromerige printjes die wijder vallen. Om de look helemaal af te maken kun je het combineren met een xl-wollen jas.

image1 Fashiontrends vs. beautytrends

 

image Fashiontrends vs. beautytrends

Schotse ruit

Kies voor een gehele outfit met de Schotse ruit, of voor een item die de aandacht trekt. Je kunt de ruitjes allemaal in dezelfde kleur dragen, maar ook afwisselen hierin. Prachtig bij deze look is het Britse kapsel met de kenmerkende rode kleur.

EGP COVER MEDIA 425e6770 e5cb 4d64 a1a2 ea2366598e87 Fashiontrends vs. beautytrends

Make-up

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*