Geniet van de sneeuw met Piz Buin Mountain

piz buin mountain Geniet van de sneeuw met Piz Buin MountainEr is nog geen sneeuwvlokje gevallen, maar de voorbereidingen voor de winter kun je wel alvast nemen. Vooral met de wintersport in het vooruitzicht. Piz Buin is geschikt voor de winterzon die sterk weerkaatst wordt in de sneeuw en wel met drie producten speciaal ontwikkeld voor de wintersport.

De kou in de bergen vraagt om een speciale verzorging. De verzorging die in de zomer gebruikt wordt is niet toereikend voor de omstandigheden in de bergen. Met elke 1.000 meter die je klimt worden de zonnestralen 12% intenser en verse sneeuw reflecteert 5x meer UV straling dan zand op het strand. Daarnaast kan de koud, wind en de droge lucht het vochtgehalte in je huid laten dalen met 13%.

De Piz Buin Mountain range is speciaal ontworpen om de huid te beschermen tegen koude, wind en intense zon in uitzonderlijke condities.

Piz Buin Mountain

De Piz Buin Mountain productlijn helpt op drie manieren tegen de 3 veel voorkomende huidproblemen in de winter:

  • Thehalose: helpt de cellen van je huid te beschermen tegen uitdroging door lage vochtigheidscondities. Thehalose is een natuurlijk voorkomend disaccharide (een soort suiker) en komt voor in een brede variatie van dagelijkse voeding en dieren zoals champignons, gist, zeewier en garnalen.
  • Shea Butter: helpt de barrière functie van de huid te verbeteren. Bevat onverzeepbare bestanddelen die bekend staan om het zonnefilter effect te versterken.
  • Glycerine: brengt vocht terug om de huid te beschermen tegen koude en wind.
Mountain Suncream SPF15 a 108x300 Geniet van de sneeuw met Piz Buin Mountain

Zonnecrème

De productlijn bestaat uit drie producten, een zonnebrandcrème, zonnebrandcrème en lipbalm combinatie en de lipbalm. De zonnebrandcrème is verkrijgbaar met SPF15 (€10,-), SPF30 (€11,-) en SPF50+ (€14,-). De combinatie is verkrijgbaar met drie verschillende SPF van zonnebrandcrème, de lipbalm bevat altijd SPF30. De combinatie kost met SPF15 €11,-, SPF30 €12,- en SPF30+ €15,-. De lipbalm is los verkrijgbaar voor €6,50.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*