Gezichtsbescherming tegen de zon van ROC

ROC SOLAIRE Gezichtsbescherming tegen de zon van ROCHet merendeel van de gezichtsveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan de omgeving. UVA-stralen zijn het hele jaar door aanwezig, zowel bij regen als zonneschijn, en dringen door de wolken en door glas. UVA-stralen dringen ook dieper door in de huid dan UVB-stralen. Bovendien zijn 95% van de UV-stralen die het aardoppervlak bereiken, UVA-stralen. UVA-stralen worden dan ook beschouwd als de belangrijkste reden van vroegtijdige huidveroudering.

Een doeltreffende zonbescherming van het gezicht is een absolute must voor uw schoonheid én uw gezondheid! Volgens een studie die RoC heeft uitgevoerd in samenwerking met iVOX gebruikt 63 % van de ondervraagde vrouwen hetzelfde zonbeschermingsproduct voor het gezicht en het lichaam. Daarentegen wordt het gezicht meer blootgesteld aan zonlicht dan de rest van het lichaam waardoor het op gebied van zonbescherming absoluut voorrang en speciale aandacht moet krijgen.

Speciaal voor het gezicht lanceert RoC een nieuwe generatie 2 in 1 fluids. De fluids hebben een ultralichte textuur die zijdezacht aanvoelt en snel in de huid dringt. Zo wordt de gevoelige huid van het gezicht het hele jaar door beschermd. Dankzij hun aangename textuur kunnen de fluids als dagcrème gebruikt worden tijdens de zomermaanden.

SOLEIL PROTEXION+ Anti-aging fluid 2 in 1 SPF 50+

Deze fluid combineert de specifieke technologie van een anti-aging product met een optimale zonbescherming voor het gezicht. De formule helpt de belangrijkste tekenen van huidveroudering, veroorzaakt door de zon, te voorkomen: rimpels, bruine vlekjes, doffe teint en dehydratatie. Deze fluid geeft een zeer hoge SPF 50+ bescherming en bevat de hoogste concentratie hyaluronzuur in een zonproduct om de huid te verstevigen en lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen. Een tube van 50 m kost €17,23.

SOLEIL PROTEXION+ Hoge tolerantie fluid 2 in 1 SPF 50

Deze innovatieve fluid combineert een krachtige zonbescherming met de specifieke technologie voor de gevoelige huid. De formule bevat moederkruid, een plantenextract dat helpt om de gevoelige huid effectief te verzachten. De fluid verzacht doeltreffend het oncomfortabele gevoel dat wordt veroorzaakt door de zon, zee en wind. Parfumvrij en hypoallergeen. Zonder parabenen. Een flacon van 50 ml kost €17,23.

SOLEIL PROTEXION+ Fluid tegen bruine vlekje
s 2 in 1 SPF 50+

Deze formule bevat de actieve vitamine C3 die hyperpigmentatie zoals bruine vlekken, zonnevlekken of ouderdomsvlekken vermindert en die de productie van melanine4 reguleert. Daarnaast egaliseert deze fluid bestaande vlekjes. Tegelijkertijd biedt de fluid een zeer krachtige SPF 50+ zonbescherming. Een flacon van 50 ml is verkrijgbaar voor €17,23.

SOLEIL PROTEXION+ Matterende fluid 2 in 1 SPF 30

Deze innovatieve fluid combineert een krachtige zonbescherming met specifieke huidverzorgingstechnologie om overtollige talgproductie zichtbaar te verminderen. Een combinatie van krachtige UVA- en UVB-filters beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en helpt voortijdige fotoveroudering te voorkomen. Matterende microsponsjes reduceren de overtollige talg effectief en verminderen het glimmen van de huid zichtbaar. Een ultralichte, vloeibare textuur die snel in de huid trekt zonder witte sporen achter te laten. Ideaal voor vette huidtypen. Niet-comedogeen. Een flacon van 50 ml kost €17,23.

 

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*