Guhl haarverzorging voor blond en brunette

Guhl introduceert twee nieuwe haarverzorgingslijnen voor blondines en brunettes. De Guhl Colorshine Blond en Colourshine Bruin, Voor de blondines zijn er drie verzorgingsproducten, een shampoo, conditioner en een masker. Voor de brunettes zijn er twee verzorgingsproducten, een shampoo en conditioner. In dit artikel mijn ervaringen en die van de testpersoon met donkerbruin haar.

Jullie weten, ik ben een blondine. Ik heb de verzorgingslijn voor brunettes door iemand anders laten testen.

BrunetteGUHL Colorshine Bruin Range Guhl haarverzorging voor blond en brunette

De beloften van de shampoo is dat door de kukui-noot het haar tijdens het wassen direct wordt gehydrateerd. Het haar wordt zijdezacht en krijgt diepe bruinaccenten. De conditioner zou het haar extra verzorgen en door de toegevoegde bruine kleurpigmenten het haar diepe, rijke en gevarieerde bruinaccenten geven. Maken deze producten hun beloften waar? De testpersoon moet er even over nadenken. Direct na het douchen lijkt het haar niet meer gehydrateerd of zachter. Tijdens het borstelen van het natte haar raakt het zelfs extra in de klit. Maar na het drogen van het haar blijkt het toch minder pluizig. Dit vindt zij prettig en hier is zij dan ook zeer tevreden over. Is het haar ook bruiner? De testpersoon heeft gekleurd donkerbruin haar, zij heeft niet specifiek gemerkt dat de kleur intenser is geworden. Maar dat vindt zij niet echt uitmaken, want de intensieve verzorging en het feit dat het haar minder pluizig is vindt zij genoeg. De shampoo en conditioner zijn beide verkrijgbaar voor €6,40.

GUHL Colorshine Blond Range 300x212 Guhl haarverzorging voor blond en brunetteBlondine

De beloften van de shampoo is dat door de champagnebes tijdens het wassen dofmakende resten verwijderen, het haar lichter maakt en stralende accenten geeft. De conditioner belooft dat het haar intensief verzorgt wordt en het haar veelzijdige lichtreflecties geeft. Het masker herstelt de haarstructuur aldus het persbericht. Met kleurpigmenten wordt de glans geïntensiveerd. Het haar wordt tegen nieuwe beschadigingen beschermd. Wat zijn mijn ervaringen? Over het algemeen ben ik wel tevreden over de producten. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat mijn haar ook daadwerkelijk blonder is. Met de zomer zo kort geleden is mijn haar al ongelofelijk licht blond. Mijn haar is wel zachter door het gebruik van de conditioner, maar wordt ook vaak wat slapper. Met wat stylingproducten is dit ook zo weer verholpen. De shampoo en conditioner zijn beide voor dezelfde prijs verkrijgbaar als de verzorgingsproducten voor bruin haar. Het masker is verkrijgbaar voor €7,47.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*