Handverzorging voor gevorderden

handcremes Handverzorging voor gevorderdenJe handen, eigenlijk je visitekaartje. Deze moeten natuurlijk wel goed verzorgd blijven. Daarom hebben wij bij A Bite Of Beauty drie handcrèmes getest van verschillende prijzen. Hieronder een handige review dat jij gemakkelijk kunt kiezen.

 

Etos Hand&Nail Lotion

De Etos Hand&Nail lotion is het perfecte budget product. Deze handcrème belooft je handen intensief te voeden en daarnaast ook je nagels te versterken om het breken en het scheuren te voorkomen. Of het je nagels versterkt kan ik je niet zeggen. Mijn nagels verzorg ik altijd apart met nagelolie (ook van de Etos) en af en toe nagelverharder (ook van de Etos). De crème vind ik wel prettig in gebruik. Je moet alleen oppassen dat je niet te hard in de tube knijpt, want de crème is erg dun en je pakt dus snel te veel. De crème trekt snel in en ruikt fris. Ook al belooft de crème je handen intensief te voeden, moet ik toegeven dat deze dat niet echt doet. Het is een heerlijke crème, maar als je handen erg zijn uitgedroogd en beschadigd is dit helaas niet genoeg. Maar voor dat geld: €1,49 zou je hem gerust kunnen kopen.

Biotherm Biomains

Deze handcrème verzorgd je handen en je nagels. Deze handcrème zorgt er tevens voor dat je handen worden beschermd tegen de zon. Dit om rimpels en pigmentvlekken te voorkomen. Ik kan nog niet zeggen of dit product dat ook daadwerkelijk doet. Aangezien ik nog niet de leeftijd heb bereikt waarbij mijn handen snel verouderen. Wat ik wel weet van deze handcrème is dat het heerlijk ruikt en een goede, volle textuur heeft. Ook trekt deze crème snel in en verzorgd je handen goed. Wat leuk is aan deze crème is dat hij water bestendig is. En inderdaad, als ik mijn handen heb gewassen merk ik dat de crème niet volledig is weggespoeld. Natuurlijk voel je nooit die intense verzorging na het aanbrengen. Deze crème is verkrijgbaar voor €24,35 in een verpakking van 100 ml.

Yves Rocher Hand Beauty Care

Deze plantaardige handcrème voedt en beschermt de handen en kalmeert de trekkerige huid, belooft het product. Deze handcrème is plantaardig en ik vind deze echt heerlijk. De geur is lekker, wel de kenmerkende ‘plantaardige geur’. Daar moet je van houden. Deze handcrème is vrij van parabenen. Deze crème heeft ook een volle textuur en smeert heerlijk uit. Deze crème trekt ook vrij snel in en mijn handen zijn langdurig verzorgd. Deze crème is verkrijgbaar in verschillende maten van tubes. Maar een tube van 75 ml kost normaal €3,50, maar in de webshop van Yves Rocher kost hij op dit moment maar €1,95.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*