Heerlijke handverzorging van Rituals

rituals handverzorging Heerlijke handverzorging van RitualsJullie hebben het waarschijnlijk als eens vaker gelezen, ik ben gek op handverzorging. Crème, scrub, parafine baden, ik hou ervan! Rituals heeft al een tijd heerlijke handverzorging in de winkels, maar ik schrijf er nu toch een review over.

De handverzorging van Rituals heb ik wel eens in de winkel geprobeerd, ik was direct verkocht. De heerlijke geur, heerlijk verzorgde handen en vergeet het luxe en exclusieve gevoel niet als je in een winkel van Rituals staat. In dit artikel beschrijf mijn ervaringen met de Hand Therapy en de Ginkgo’s Secret hand balsem.

Hand Therapy

Deze zachte handscrub bevat voedende oliën die je huid heerlijk soepel maakt. Deze oliën worden eenvoudig opgenomen door je huid en helpen de soepelheid en vochtbalans te herstellen. De scrub bevat Karit, Ginseng en Ginkgo bilboba, deze ingrediënten staan bekend om het verouderingsproces te vertragen, huidhydratatie en de goede invloed op de bloedcirculatie.

Deze scrub breng je aan op droge handen, je scrubs je handen voorzichtig en spoelt het daarna af met water. Tijdens het scrubben voel je de olie en werking hiervan al. Je handen beginnen te glimmen en ruiken heerlijk. Tijdens het afspoelen blijven je handen heerlijk zacht aanvoelen. Als ik mijn handen heb afgedroogd voelen mijn handen ontzettend zacht aan. Het aanbrengen van een handcrème is eigenlijk overbodig na deze kuur. Maar dat doe ik toch, want ik vind de hand balsem ook heerlijk. De Hand Therapy kun je bijvoorbeeld 2 à 3 keer in de week gebruiken om zo je huid optimaal te verzorgen. De Hand Therapy is verkrijgbaar voor €11,50.

Hand Balsem

De Ginkgo’s Secret hand balsem is verrijkt met Ginseng, het symbool van onsterfelijkheid. Het staat bekend om het verstevigen van de bloedvaten. Deze balsem kun je elke dag gebruiken, het beste is dat te doen voordat je gaat slapen. Dan begint namelijk het natuurlijke regeneratieproces.

Deze balsem kende ik al, het is dan ook een van mijn favoriete producten. De handbalsem ruikt heerlijk en maakt je huid ontzettend zacht, maar laat geen vet laagje achter. Je kunt dit product heel goed combineren met de Hand Therapy. De hand balsem is verkrijgbaar voor €10,00.

 

 

 

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*