Inglot goodybag

inglot Inglot goodybagWe schreven al eerder over het persevenement van het Poolse make-up merk Inglot. In dat artikel schreef Debby al dat er een artikel zal volgen met een review over de producten die we daar cadeau hadden gekregen. Hier is die dan!

AMC face and body bronzer

De naam zegt het al, face and body bronzer: een foundation c.q. bronzer voor je gezicht en lichaam. Toen dit product tevoorschijn kwam op de perspresentatie stond ik met klapperende oren te luisteren. Dat wou ik echt heel graag testen, wat een geweldig product! Met de zomer in het vooruitzicht moeten we ons weer vertonen in korte broekjes, rokjes en jurkjes. Hartstikke leuk, maar een paar witte melkflessen daaronder is iets minder. Dit product paste daarom perfect bij mij, dacht ik.

Gebruik

Het product zit in een doorzichtige flacon met een strak en minimalistisch design. Ik moet zeggen, de dop kan niet goed dicht gedaan worden. Dat vind ik wel een beetje onhandig, als ik het product bijvoorbeeld op vakantie mee wil nemen is de kans dat het gaat lekken in mijn koffer groot. Dat is een minpuntje van dit product.

Voor gebruik moet je heel erg goed schudden. Als je dit niet doet komt het er erg dun uit. Het moet net crème zijn. De flacon is uitgerust met een handig pompje om het product gemakkelijk uit de flacon te krijgen. Er komt niet veel uit, maar je hebt ook niet veel nodig. Het product verzorgd en laat een subtiele bruine gloed achter op je huid. Ook zit er een lichte ‘shimmering’ in. Dit is echt prachtig in de zon en geeft een zomerse look. Het product is waterbestendig, je kunt het dus gebruiken bij een dagje strand of zwembad. Deze ‘tanning’ trekt als het ware niet in je huid, maar is afwasbaar met een lichte scrub. Voor mij is dit een geweldig product, en kost €30,-

Nagellak – Nail Enamel

Ik heb een prachtige nagellak uitgekozen in de winkel van Inglot aan de Leidsestraat in Amsterdam. Een licht, fel roze kleur (kleur 360). Deze nagellak is niet te dik en niet de dun van textuur. Hij brengt gemakkelijk aan en met een laag is de nagellak al goed gedekt. Voor het over the top effect kun je meerdere lagen aanbrengen. Er zit helaas geen plat kwastje bij, maar omdat de textuur zo fijn is van deze nagellak maakt dat niet heel veel uit. Deze nagellak kost €12,-

Eyeliner gelinglot eyeliner Inglot goodybag

De nieuwe rage is gekleurde wimpers, we schreven er al eerder een artikel over. Maar de gekleurde eyeliner is ook helemaal terug van weggeweest. Ik gebruik zelf altijd een eyeliner gel, maar dan in het zwart. Dus toen ik allemaal leuke kleurtjes zag liggen in de winkel wilde ik dat wel eens proberen. Ik heb een donker paarse kleur gekozen (nr. 74). Ik heb hier ook een eyeliner kwastje bij gedaan (31T). De eyeliner is waterproof, maar ik kan hem heel goed verwijderen met mijn make-up remover, wat niet op olie-basic is.

De eyeliner is ook te gebruiken als oogschaduw, het droog niet direct. Maar ik maak een strakke lijn vlak boven mijn wimpers met een verlening aan de zijkant van mijn oog. Het is goed gepigmenteerd en heeft een goede textuur. Het kwastje vind ik ook prettig, alleen wordt deze wel erg hard na gebruik. Daarom maak ik deze na ieder gebruik even schoon met mijn kwastenreiniger. De eyeliner heeft een de lage prijs van €14,-, de kwast kost €12,-.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*