Inglot Spring/Summer presentatie

Collage Inglot colour paradise 2 Inglot Spring/Summer presentatieAfgelopen donderdag ging A Bite Of Beauty op weg naar Amsterdam voor een super leuke presentatie van Inglot in hun store op de Leidsestraat. Inglot is Pools merk dat bekent staat om de hoogwaardige make-up kwaliteit wat altijd in vrolijke kleurtjes is. En niet te vergeten, het wel bekende Freedom System. Daarom een verslag van deze gezellige middag.

De dag begon goed met het heerlijke zonnige weer, niets kon meer mis gaan toch? Nou, dat was natuurlijk niet helemaal waar. Na een debacle met de auto en rijden in Amsterdam kwamen we eindelijk aan bij de pop-up store van Inglot. De vaste winkel van Inglot is te vinden in de Van Baerlestraat in Amsterdam, maar de Pop-up store is in de gezellig drukke Leidsestraat eveneens in Amsterdam. We werden begroet met een lekker koud drankje en vrolijke aardbeitjes.

Inglots mooie zomer producten

Inglot brengt deze zomer een aantal super mooie producten, wat dachten jullie van gekleurde mascara’s, zachte blush kleuren of fel gekleurde oogschaduw, op de markt. Erg bijzonder is dat Inglot met twee collectie komt: een Spring/Summer collectie en een High Summer collectie. Vandaag alvast een kleine sneak peek, want we vertellen hier later meer over. De Spring/Summer collectie is een collectie waar de kleuren groen en blauw centraal staan. Daartegenover is de High Summer collectie eerder een collectie waar kleuren als peach, koraal en roze de hoofdrol spelen.

Inglot komt ook met een mooi body product. Een afwasbare tan, die ook nog eens waterproof is, maar wel kunt verwijderen met een lichte scrub. Ik ben helemaal weg van dit product en zal er daarom later meer over vertellen.
Collage Sneak peek collecties Inglot Spring/Summer presentatie

Kleuren voor volwassenen

Een super leuk onderdeel van de middag was een kleurwedstrijd. Natuurlijk niet zomaar een kleurwedstrijd, maar de strijd om de mooiste make-up look. Iedereen kreeg een uitgeprinte face plaat en mocht deze inkleuren, met alle make-up producten die te vinden zijn in de winkel. Nou, dat hoef je natuurlijk maar een keer te zeggen tegen een winkel vol beauty meisjes. Iedereen ging druk aan de slag en de poeders en potloden vlogen je om de oren.
Collage Kleurwedstrijd Inglot Spring/Summer presentatie
De winnende make-up look is in de bovenstaande collage aan de rechterkant te zien. Deze prachtige look werd gekozen omdat er goed gebruik werd gemaakt van kleur en de look was lekker over-de-top.
Collage Inglot Inglot Spring/Summer presentatie
Als kers op de taart mochten wij van A Bite Of Beauty per persoon voor €50 winkelen, nou dat lieten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen. We kwamen thuis met een goed gevulde tas, een lach op ons gezicht en boordevol inspiratie.

Er komt apart een uitgebreid artikel over de Spring/Summer en High Summer collecties online.Daarnaast komt er ook nog een artikel online over onze mooie Inglot buit. Kortom, alvast heel veel lees plezier gewenst. En, als je in Amsterdam bent dan is de Inglot winkel zeker een bezoekje waard.

Online make-up webshop

Comments

  1. Wat een mooie kleuren zeg, mooie foto’s!

Speak Your Mind

*


*