Kelly Osbourne draagt nagellak ter waarde van 1 miljoen dollar

kelly osbourne diamant nagellak Kelly Osbourne draagt nagellak ter waarde van 1 miljoen dollarKelly Osbourne droeg vorige week dinsdag nagellak ter waarde van een miljoen dollar. De witte, glimmende nagellak bevat namelijk echte diamanten.

Dit schreef de Grazia vorige week op hun website. “Ik had gisteravond de eer het eerste meisje ter wereld te zijn die de witte diamanten manicure van een miljoen dollar mocht uitproberen”, schreef de dochter van Ozzy Osbourne woensdag bij een aantal foto’s van haar nagels op Instagram.Kelly Osbourne 5 825x1024 Kelly Osbourne draagt nagellak ter waarde van 1 miljoen dollar

Kelly erkent dat de prijs behoorlijk hoog ligt, maar legt uit dat ze het potje nagellak wil verkopen om het geld te doneren aan een goed doel. De maker van het goedje, Azature, beloofde eerder al dat de beroemdheid die de nagellak aan de man kan brengen het goede doel mag kiezen. Als het aan Kelly ligt, worden dat de darmkanker-stichting van haar moeder Sharon en de organisatie Race To Erase MS.

Vorig jaar verscheen Kelly tijdens de uitreiking van de Emmy Awards al met zwarte diamanten nagellak van dezelfde maker, ter waarde van 250.000 dollar.

(Bron: Grazia)

 

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*