LAB Series Daily Moisture Defense Lotion – SPF 15

SAM 1120 LAB Series Daily Moisture Defense Lotion   SPF 15A Bite Of Beauty heeft al een tijdje een ‘mannenafdeling’, maar ik wil dit graag uitbreiden. Want mannen lezen A Bite Of Beauty, maar de vrouwelijke lezeressen weten zo ook hoe hun vriendje het beste zijn huid kan verzorgen. Om te beginnen hier een review van LAB Series Daily Defense Moisture, getest door een man. Deze crème is een gouden oude, maar biedt nog steeds een goede verzorging voor de mannenhuid.

Wat direct opvalt is dat deze crème SPF bevat, maar liefst factor 15!  Het is mij opgevallen dat in heel weinig crèmes voor mannen SPF zit. Verbazingwekkend, want mannen komen toch ook buiten? Waarom moeten vrouwen allemaal met SPF smeren en mannen niet? Daarom ben ik ook enthousiast over deze crème, met de SPF 15 beschermd hij ook zijn huid tegen de schadelijke UV-stralen.

Deze LAB Series Daily Moisture Defense Lotion is geschikt voor de normale huid en is vocht inbrengend. Deze lotion beschermd dus tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en maakt de huid zacht en houdt het vochtbalans op pijl.

Gebruik

De crème is zeker geschikt voor dagelijks gebruik en trekt super snel in. Omdat het een lotion is, is het gemakkelijk uit te smeren en laat het geen vet laagje achter. De lotion zit in een handige tube, waardoor je nooit met je vingers in de pot zit. Dit is een stuk hygiënischer. “Vooral de SPF gaf voor mij de doorslag om deze crème te kopen, ik was hier al lang naar op zoek. Zeker een pluspunt!”, aldus de mannelijke testpersoon.

Conclusie

“Deze crème is zeker de moeite waard! Ik ben erg tevreden.” Deze crème is ook geschikt als anti-aging crème, maar is ook zeer geschikt voor de jonge huid. Doordat de crème niet vet is blijft de huid goed gehydrateerd en verzorgt. Deze crème is verkrijgbaar bij de betere drogisterij of parfumerie voor ongeveer €40,-.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*