Liefde voor je huid met Dermolin

dermolin Liefde voor je huid met Dermolin
Dermolin is een huidverzorgingsmerk geschikt voor de gevoelige huid en voor iedereen die bewust kiest voor een verantwoorde huidverzorging. De verzorgingslijn bestaat uit producten die je dagelijks kunt gebruiken. Rijke en romige emulsies zonder conserveringen, parfum, parabenen die geen concessies doen aan je huidgevoel. En Dermolin is vernieuwd. Ze hebben een nieuwe look en lanceren dit jaar nieuwe producten.

Dermolin trapt dit jaar af met een face wash. Het is een fijne uitbreiding op de bestaande gezichtslijn van Dermolin met een dag- en nachtcrème. De Dermolin face wash is sulfaatvrij en ideaal om je gezicht optimaal te reinigen en te laten stralen!

De parfumvrije & sulfaatvrije face wash van Dermolin reinigt je gezicht zeer mild en verwent het tegelijkertijd. De facewash van Dermolin is SLES/ SLS* vrij en daarom erg geschikt voor de droge en gevoelige huid. Geen trekkerig gevoel maar een fris gereinigde mooie huid. De face wash geeft je gezicht een zachte opkikker.

Maak je gezicht nat, breng een beetje face wash aan in je handpalm en maak het met water schuimend. Masseer je gezicht met het rijke schuim. Spoel je gezicht vervolgens af met lauwwarm water, dep het droog en geniet van een schoon en stralend gezicht! Verzorg je huid daarna met de milde dag- of nachtcrème van Dermolin voor een optimaal resultaat. De facewash wordt per 100 ml voor een adviesprijs van € 7,50 en is verkrijgbaar bij de drogist, reformwinkel, apotheek of online.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*