Limited Edition Bronzing Powder van Dr. Hauschka

Dit najaar verschijnt Dr. Hauschka Bronzing Powder in een limited edition met een fraaie poederdoos. Met de Bronzing Powder heb je het geluk altijd aan je zijde. Hij laat je huid stralen, matteert kleine oneffenheden en verzorgt je huid met een samenstelling van zijde, extracten van wondklaver, toverhazelaar en salie. De Bronzing Powder geeft je teint ieder seizoen een prachtige transparant zongebruinde kleur die doet denken aan de mediterrane warmte. De Berlijnse kunstenares Tina Berning heeft dit zomergevoel vastgelegd in een schitterende aquarel, die alleen te zien is op de poederdoos van deze limited edition Bronzing Powder. 

Gedicht

In het persbericht van Dr. Hauschka staat ook nog een leuk gedicht wat je wel een heerlijk zonnig gevoel geeft:Bronzing Powder illustratie 300x212 Limited Edition Bronzing Powder van Dr. Hauschka

Warmte, licht en zachtheid
brengen mijn teint tot leven.
Zonlicht danst op het puntje van mijn neus
en laat mijn hele gezicht stralen.
Goud prikkelt mijn zintuigen en zorgt
voor een glimlach om mijn mond.
In de zon is alles mooier – ook ik.

Met tasje en brush

De artistieke poederdoos zit in een klein en praktisch stoffen tasje, met een zijvakje dat precies de juiste maat heeft voor de bijgevoegde brush met natuurlijke haren. Zo neem je je Bronzing Powder overal mee naar toe. Voor een natuurlijke, mooie en transparante zomerteint in elk seizoen.

Verzacht en verzorgt je huid

Met de Dr. Hauschka Bronzing Powder heb je altijd een frisse, zongebruinde huid, ook als het buiten koud is. De poeder matteert kleine onzuiverheden en is geschikt voor alle huidtinten. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen. De Dr. Hauschka Bronzing Powder bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals zijde en heilzame planten. De poeder is zacht, verzorgt je huid, en heeft een prettige, verfijnde geur.

Ervaringen

Ik heb natuurlijk de Bronzing Powder even getest en ik vind het ten eerste echt een prachtige verpakking. Het doosje zit in een handig tasje met een apart vakje waar ruimte is voor de kwast. Ook de afbeelding op het doosje ziet er mooi uit en heeft iets speciaals. Het poeder heeft ook een heerlijk parfum en brengt een mooie gloed aan je op je huid.  De Bronzing Powder is vanaf 15 augustus verkrijgbaar bij erkende verkooppunten van Dr. Hauschka voor €21,50.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*