Limited Edition “Feathers & Pearls” by Catrice

Catr FeathersPearls EyePalette Limited Edition “Feathers & Pearls” by CatriceVanaf december is de Limited Edition “Feathers & Pearls” by Catrice verkrijgbaar in de winkels, deze is verkrijgbaar t/m half  januari 2014. De make-up is in elegant goud en zilver, mysterieus zwart en vrouwelijk rood. Geschikt voor overdag op je werk, maar ook voor op een feestje. 

Feathers & Pearls by Catrice – Eye Palette

Het Eye Palette bevat vijf oogschaduwen, een cake-eyeliner die wordt aangebracht met een vochtig kwastje en een handige duo-applicator. De oogschaduwtinten met glittereffect variëren van antraciet, zilver, goud en diamant en hebben een zachte textuur waarmee je een fantastische oogmake-up met een ware glam factor creëert! Verkrijgbaar in C01 Hollywood’s Golden Age. Te koop voor € 4,99.

Feathers & Pearls by Catrice – Clear Brow Fixing Pen

Mooi gevormde wenkbrauwen zijn gemakkelijk te creëren met de Clear Brow Fixing Pen. Deze pen bevat een transparante textuur die niet plakt en waarmee je alle haartjes in bedwang houdt. Verkrijgbaar voor € 2,89.

Feathers & Pearls by Catrice – Lashes for Gold

Extravagante, perfect gevormd wimpers, gitzwart met subtiel gouden accenten. Combineer deze fantastische wimperlook met een weelderig golvend kapsel en een charlestonjurkje en laat het feest maar beginnen! Bevat een tubetje wimperlijm om eenvoudig en langdurig aan te brengen. Voor jou voor € 3,99.

Feathers & Pearls by Catrice – Lash & Eye Sparkling Gel

Catr FeathersPearls LashesForGold Limited Edition “Feathers & Pearls” by Catrice
Met de transparante textuur van de Lash & Eye Sparkling Gel geef je de puntjes van je wimpers of de binnenkant van de ooghoeken een sprankelend accent. Te koop voor € 3,39.

Feathers & Pearls by Catrice – Skin Pearls

Met de Skin Pearls kun je je eigen juweel op de huid creëren. De strengen zijn zelfklevend en kunnen als armband of huidsieraad worden gebruikt. Ook individuele parels vormen een subtiel accent op de huid. Verkrijgbaar voor€ 3,59.

Feathers & Pearls by Catrice – Roaring Lip Colour

Catr FeathersPearls NailSequins01 Jar Limited Edition “Feathers & Pearls” by Catrice
Deze lipsticks met een semi-matte finish komen in klassieke kleuren als lichtroze en rood. De crèmige textuur geeft lippen een fabuleuze 1920’s look! Verkrijgbaar in C01 Charleston’s Fame, C02 Roaring Red en C03 Josephine’s Joy. Te koop voor € 3,99.

Feathers & Pearls by Catrice – Ultimate Nail Lacquer

Deze Ultimate Nail Lacquers met een stijlvolle dop in art deco design zien er niet alleen zeer elegant uit, zij bieden ook ultieme dekking en lange houdbaarheid. Ze komen in de mooiste kleuren van het seizoen: zilver, goud, roze, rood en zwart – sommige in uni, andere bevatten ultrafijne glittertjes. Verkrijgbaar in C01 Flapper Style, C02 Golden Twenties, C03 Charleston’s Fame, C04 Roaring Red en C05 Running Wild. Verkrijgbaar voor € 2,99.

Feathers & Pearls by Catrice – Nail Sequins

Deze pailletjes in het goud en mysterieus zwart geven deze ’20 look een ultiem trendy 3-D accent van nu. Ze worden aangebracht over de nagellak terwijl deze nog niet droog is. Je kunt ze heel gericht plaatsen of ze over de nagel strooien of je nagels er compleet in dopen! Perfecte stijl! Verkrijgbaar in C01 Golden Twenties and C02 Running Wild. Voor slechts € 2,99.

“Feathers & Pearls” by Catrice is vanaf december 2013 t/m half januari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*