LOOkX Pop-up store en nieuwe collectie najaar 2013

Lookx eyeshadow 1024x768 LOOkX Pop up store en nieuwe collectie najaar 2013

LOOkX had in de eerste week van september een pop-up store aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam geopend.  Dit om klanten, consumenten en persdagen te organiseren en kennis te laten maken met de nieuwe najaarscollectie. De nieuwe collectie heeft prachtige producten, zoals een mooie oogschaduw en een geweldig wenkbrauwpotlood. De producten van de najaarscollectie zijn verkrijgbaar in de webshop.

LOOkX Eye Browliner

Normaal gesproken gebruik ik altijd wenkbrauwpoeder van Catrice, maar toen ik dit wenkbrauwpotlood zag werd mijn interesse gewekt. Dit ultra smalle potlood met borsteltje aan de ene zijde en het potlood aan de andere zijde is namelijk super handig. Je kunt het potlood weer terug draaien als het terug je make-up tasje in gaat. Zo blijft deze altijd beschermt er voorkom je afgebroken punten. Ook is het potlood zacht en laat een natuurlijke kleur achter. Het borsteltje is gewoon heel erg handig, je kunt je wenkbrauwen mooi modelleren. Het wenkbrauwpotlood is waterproof en bevat vitamine C en E. Hierdoor is deze ook geschikt voor de gevoelige huid. De LOOkX Eye Browliner is voor €17,65 te koop.

Lookx eyebrow liner1 1024x768 LOOkX Pop up store en nieuwe collectie najaar 2013

LOOkX Eyeshadow

LOOkX brengt ook 8 nieuwe kleuren uit. Dit zijn de kleine ronde oogschaduwtjes die we gewend zijn, maar dan met twee kleuren per rondje. De kleuren hebben een prachtige pigmentatie en zijn vooral gebaseerd op de natuurlijke look. De kleuren Dropshot (wit/ zwart), Heavenly (lila/blauw), Cookiemix (nude met grijs/bruin) en de Spicy choco (oranje/bruin) zijn allemaal verkrijgbaar voor € 7,75.

 

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*