L’Oreal Skin Perfection Direct Gladmakende basis

Skin Perfection LOreal Skin Perfection Direct Gladmakende basisL’Oreal komt met een nieuwe productlijn, Skin Perfection. Een productlijn die belooft om je huid er perfect uit te laten zien. Zelfs in een close-up. Verminderde poriën, oneffenheden en een super gladde huid. Deze productlijn bevat vier producten: een serum dat je twee keer per dag kunt gebruiken, een dagcrème, een gladmakende basis en een BB cream. Ik heb de gladmakende basis getest, dit is om doelgericht je probleemzones aan te pakken. 

De Direct Gladmakende Basis zit in een kleine tube van 15 ml, handig voor in je make-up tasje. Het is namelijk een crème die je na je dagverzorging en voor je make-up moet aanbrengen op de voor jou probleemzones. Denk bijvoorbeeld aan je neus, voorhoofd, kin en eventueel je wangen. Deze gladmakende basis werkt als een primer om gericht imperfecties te vervagen en poriën zichtbaar te laten verdwijnen.

Review L’Oreal Skin Perfection Direct Gladmakende basisL Oreal Paris Skin Perfection direct gladmakend basis1 LOreal Skin Perfection Direct Gladmakende basis

De crème zit, zoals hierboven beschreven staat, in een zeer kleine tube. Naar mijn mening iets te klein, voor die prijs (€14,99). Maar het blijkt dat je zeer weinig nodig hebt. De crème heeft een licht roze kleur is vrij dik van textuur. De crème smeert goed uit, ruikt lekker en voelt ook goed. Je moet niet teveel gebruiken, want dan gaat het een beetje korrelen. Ik breng de crème aan op mijn kin, neusvleugels, wangen en een klein beetje op mijn voorhoofd. Rode vlekjes verdwijnen niet spontaan, het is geen concealer zo blijkt. Ook verandert de kleur niet van de crème, deze schijnt zich namelijk aan te passen aan je huidskleur. Ik heb dit niet zien gebeuren. De crème maakt mijn huid wel ongelofelijk zacht en glad, maar absoluut niet vettig of glimmend. Gelukkig!

Conclusie

Over het algemeen ben ik wel zeer tevreden met deze crème. Het maakt de belofte niet helemaal waar (het direct laten verdwijnen van oneffenheden), maar de crème voelt ongelofelijk goed aan. Het is ondanks het kleine formaat mijn geld wel waard.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*