Luxe hydraterende mist van Chanel

HYDRA BEAUTY ESSENCE MIST UNIVERS Luxe hydraterende mist van ChanelIn de zomer is het belangrijk om je huid extra vocht te geven en te hydrateren. Dit kan op vele manieren, maar geen van alle is zo weldadig als Chanel Hydra Beauty Essence mist. Een heerlijke spray die de huid revitaliseert en hydratereert. En, zeg nou zelf wie wil er nou niet een beetje extra luxe tijdens de warme zomer.

Chanel Hydra Beauty Essence mist

De Chanel Hydra Beauty Essence Mist zorgt voor een onmiddellijk hydraterend en beschermend laagje, die de huid doet herleven en de frisse teint herstelt. Deze fijne mist zorgt ervoor dat de vermoeide huid een ware opkikker krijgt, met als resultaat: de huid voelt weer fris aan. Daarnaast bevat de spray ook een aantal beschermende ingrediënten die de huid revitaliseren en toekomstige schade tegen gaan.

Camellia Alba PFA herstelt het vochtgehalte in het hart van de cellen en een hyaluronzuur derivaat zorgt ervoor dat de huid een onmiddellijk voller uiterlijk krijgt. Blue Ginger PFA stimuleert het zelfverdedigingssysteem van de huid. Dan zijn er nog de vitamines C en E die het afmaken en een echte energie boost aan de huid geven.

Onmiddellijk resultaat

Volgens Chanel zijn de resultaten onmiddellijk zichtbaar. De huid is zachter en stralender met een aangenaam gevoel van frisheid. Volgens Chanel werd een stimulerend effect onmiddellijk waargenomen door meer dan 97% van de vrouwen die meededen aan het onderzoek. Alle ondervraagde vrouwen verklaarde dat hun huid gehydrateerd en comfortabel aanvoelde, 97% van de deelnemers aan het onderzoek noteerde een stijging van glans in hun huid en 94% vond hun huid textuur verfijnder.

Hoe te gebruiken

De Hydra Beauty Essence mist is vrij gemakkelijk in gebruik en past perfect bij elke beautyroutine. Spray de Hydra Beauty Essence mist over je gewone dagverzorging heen en/of over je make-up. Als je het over je make-up sprayt dan is dat een geweldige manier om je make-up te fixeren, daarnaast voorkom je droge plekken. Houdt de spray 15 cm van het gezicht en spray je gezicht en nek volledig in.

De Hydra Beauty Essence mist is er in een 50 ml verpakking en kost €56.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*