Medik8 Beta Moisturise dagcrème

beta moisturise Medik8 Beta Moisturise dagcrème Medik8 introduceert een nieuwe dagcrème, Beta Moisturise. Deze crème werkt samen met natuurlijke huidmechanismen om de hydratatie op peil te houden. Deze werkzame huidverzorging helpt bacteriën die een acne huid veroorzaken tegen te gaan.

De crème heeft een sterke formule, met Pre- en Probiotics. De moisturise bevordert een heldere teint, reguleert het talgniveau en helpt puistjes in de toekomst te voorkomen. De Beta Moisturise heeft een matterend effect en is parfum en parabenenvrij. Ook is het niet vettig en verstopt het de poriën niet.

Actieve ingrediënten

• Prebiotics/Probiotcs: verminderen littekens, jeuk, ontstekingen en roodheid
• Niacinamide: vermindert roodheid, irritatie en de snelheid van talgproductie
• Beta-Glucan: vermindert het risico op infecties
• Cinnamon Extract: bevordert een heldere teint, voorkomt puistjes in de toekomst
• Laurinezuur: heeft een antibacteriële werking tegen acne
• Ethyllinoleaat: talg regulator

Gebruik

Deze gezichtsverzorging is heerlijk in gebruik. Om te beginnen is het een zeer gemakkelijke flacon, welke luchtdicht is wat heel hygiënisch is. Ook zit er een handig pompje op, wat makkelijk in gebruik is. Ik druk het pompje niet te hard in, dan komt er niet teveel uit. Je pakt snel teveel, want het is zuinig in gebruik. De crème ruikt fris, een beetje limoen-achtig. Ik kreeg te horen dat de crème zou kunnen prikken bij het eerste gebruik, hier had ik totaal geen last van gelukkig. De crème verzorgd goed, trekt snel in en in de loop van de dag blijft mijn huid mat. Het is een goede basis voor je make-up, maar je zou er ook nog een bb cream over kunnen aanbrengen als je dat zou willen.

Ik heb idee dat de crème wel werkt, of de problemen daadwerkelijk voorkomen worden weet ik niet. Het kan namelijk allerlei redenen hebben, zoals hormonen. In ieder geval wordt het niet erger, blijft mijn huid mat en ziet er rustig en gezond uit. De Beta Moisturise is verkrijgbaar voor €49,00.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*