Medik8 Hydr8 night crème

Medik8 Hydr8 Night featured img 240x300 Medik8 Hydr8 night crème

Medik8 komt met een rijke, snel absorberende, herstellende nachtcrème, de Hydr8 night. Deze zorgt voor de ultieme hydratatie voor een vermoeide of gestreste huid. Deze huidverzorging zit vol met superieure anti-aging ingrediënten zoals Beta Glucan om de huid textuur te vernieuwen en unieke botanische anti-oxidanten zoals de passiebloem en valeriaan, aldus het persbericht. In dit artikel de review, getest door een man. Het is namelijk voor beide geschikt.

De passiebloem en de valeriaan helpen de tekenen van huidveroudering terug te dringen en te herstellen zodat de huid weer gezond de dag in kan gaan. Hydr8 Night werkt niet uitdrogend, is niet gevoelig en de huid raakt er niet van geïrriteerd. Deze crème is geschikt voor een normale en droge huid.

Ervaring van een man

De mannelijke testpersoon van A Bite Of Beauty heeft de crème van Medik8 getest. Hij heeft trouw elke dag de crème gebruikt en kwam met verrassende conclusies. Conclusies waar vrouwen eigenlijk helemaal niet over nadenken. Zo vertelde hij dat hij de verpakking zo mooi vond. Niet om het design, maar omdat het lekker smal is. Past goed in het badkamer kastje. Ja, dat klopt inderdaad. Ook het pomp systeem vond hij erg prettig, gemakkelijk in gebruik en ook hygiënisch. Over de crème zelf was hij ook erg tevreden. De crème trekt snel in, ruikt fris en geeft een schoon en fris gevoel. De huid glanst en voelt zacht en verzorgd aan. Of de rimpels ook daadwerkelijk minder zijn geworden kon hij niet zeggen: “dat kan je toch niet zo snel zien?”

De Medik8 Hydr8 night is verkrijgbaar voor €49,95.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*