Monday story

cc cream chanel Monday storyTwee weken geleden is de eerste Monday Story op A Bite Of Beauty verschenen. Mijn terugblik op afgelopen week en een tipje van de sluier voor de aankomende week. Grappige tips en leuke foto’s.

Afgelopen week zijn er een hoop reviews verschenen van verschillende producten. Doucheproducten, lipstick en er komt nog veel meer aan.

Op dit moment ben ik bezig met het testen van de dagcrème van Medik8. De Beta Moisture is speciaal voor de wat vettere huid. Deze crème heb ik nu een week getest en bevalt mij echt super goed! Deze week zal er een review komen, dan heb ik de crème twee weken getest.

Ook ben ik bezig met het testen van de CC Cream van Chanel, deze review zal ook binnenkort verschijnen.

Deze week

Deze week verschijnen er verschillende artikelen en reviews. Reviews over een productlijn van Yves Rocher en de mannen douchelijn voor mannen. Verder zal er een artikel verschijnen over super leuke nagellak van Sally Hansen. Neem deze week dus zeker een kijkje op A Bite Of Beauty!

Wat vindt jij van A Bite Of Beauty en van de Monday Story? Laat eens een reactie achter. Dat kan hieronder, maar je kan ook iets achterlaten via Twitter (@ABiteOfBeauty) of onze Facebook. Je kan A Bite Of Beauty natuurlijk ook gewoon volgen of liken op Twitter op Facebook als je geen reactie achter wilt laten.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*