Monday Story

Het was even een paar weken rustig rondom mijn editorial. Dat kwam omdat ik lekker van mijn vakantie aan het genieten was. In deze Monday Story lees een klein stukje over mijn vakantie in Kos, maar voornamelijk over de artikelen die geplaatst waren tijdens mijn vakantie en niet geheel onbelangrijk: de artikelen die in aantocht zijn. 

Kos

Kos ligt in in het zuiden van Griekenland. Je ziet aan de overkant van het water Turkije liggen. Prachtig om te zien, ook zie je een aantal eilandjes rondom Kos liggen. Kos stad is de hoofdstad van het eiland, een super leuk plaatsje met een jachthaven, boulevard, gezellig straatjes en heel veel terrasjes en restaurantjes. Zeker de moeite waard om te doen: huur een auto en maak een trip over het eiland. Verken de bergen met hun bijpassende vergezichten en kleine dorpjes. Ook een boottocht maken om de omringende eilanden te verkennen zijn echt een aanrader!

Al online

Dan nu door met het echte werk. Voor mijn vakantie heb ik meerdere artikelen ingepland zodat jullie nog steeds up to date zijn met het laatste beautynieuws.

Vorige week is het artikel over de nieuwe geur van Chanel online gekomen, net als de fashion trends van dit najaar. Op dit laatste artikel kom ik later nog terug. De trends hebben namelijk ook allemaal make-up looks, deze zal ik nog uitgebreider beschrijven. Op het moment met ik make-up aan het testen die perfect past bij de punk trend, maar ook de trend waarbij zwart centraal staat. Deze make-up is van Rimmel. Meer verklap ik niet.

In aantocht

Op dit moment ben ik ook nog twee haarverzorgingslijnen aan het testen van Guhl. Eentje voor blond haar (wat ik zelf heb) en een haarverzorgingslijn voor brunettes. Deze laat ik door een brunette testen.

Verder heb ik pas een nieuw parfum gekocht van Issey Miyake, de Pleats Please. Hier komt ook nog een artikel over.

Er is nog genoeg om over te lezen, dus blijf deze week A Bite Of Beauty in de gaten houden. Wil je echt up to date blijven? Volg A Bite Of Beauty dan op Facebook of Twitter.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*