Monday story

zon Monday storyDe eerste Monday Story op A Bite Of Beauty. Mijn terugblik op de vorige week en een vooruitblik op de week die komen gaat. In de Monday Story kun je lezen wat er aankomende week allemaal zal verschijnen op A Bite Of Beauty. Maar ook gewoon wat leuke foto’s en grappige tips.

 

Er is genoeg over gezegd en geschreven, maar ik ga het ook doen. Het weer! Wat was het heerlijk zeg! Eindelijk een hittegolf, 30 graden en het strand. Maar ook overstromingen, bliksem en code oranje. Dat laatste was wat mij betreft een beetje overdreven… Ik heb in ieder genoten, ik hoop jullie ook!
Een paar maanden geleden heb ik van iemand allemaal stekjes gekregen van tomatenplantjes en Spaanse peperplantjes. Ze zijn begonnen als een klein grassprietje, nu zijn deze plantjes uitgegroeid tot heuze klimplanten. Er zitten zelfs al een paar tomaatjes in en een paar pepertjes, hartstikke leuk! En met het mooie weer doen ze het ook nog eens super goed.


Dit is echt een mooie kleur nagellak van Miss Sporty. De Quickdry nr. 3033. Ook prachtig voor op je teennagels, staan prachtig in open schoentjes.

Deze week

SAM 1139 Monday story
Deze week zullen er artikelen te lezen zijn over Dr. Hauschka en hun nieuwe lipstick lijn, Yves Rocher douche/bad producten. Een review van een dagcrème van Yves Rocher en misschien nog een artikel voor de heren onder ons. Ik ben bezig om ook meer artikelen en reviews te schrijven over mannen producten. Lees dus vooral A Bite Of Beauty deze week!

Wat vindt jij van A Bite Of Beauty en van de nieuwe Monday Story? Laat een reactie achter. Dat kan hieronder, maar je kan ook iets achterlaten via Twitter (@ABiteOfBeauty) of onze Facebook. Je kan A Bite Of Beauty natuurlijk ook gewoon volgen of liken op Twitter op Facebook als je geen reactie achter wilt laten.
dr hauschka lipstick Monday story

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*