Monthly update – november

De nieuwe maand is weer begonnen, november alweer. In de Monthly Update lees je een samenvatting van vorige maand en het vooruitzicht van de komende maand.

Nieuw design

Vorige maand schreef ik dat ik een nieuw design aan het maken was, zoals je misschien wel gezien hebt is de lay-out compleet veranderd. Ik hoop dat jullie het mooi vinden. Op de website zijn de categorieën  in de bovenstaande menubalk terug te vinden. Gemakkelijk zoeken door alle artikelen kun je doen door gebruik te maken van de zoekfunctie rechtsboven. Op de homepage zijn nu vier aparte onderdelen, bovenaan staat het laatst geplaatste artikel. Daaronder zijn twee onderdelen waar de laatst geplaatste review en het laatst geplaatste artikel in de categorie make-up. Daaronder staan de artikelen die daarvoor zijn geplaatst.

Laat mij weten wat je vindt van mijn nieuwe design door hieronder een reactie te plaatsen.

Reviewscc cream dr vd hoog 227x300 Monthly update   november

Deze maand zullen er weer verschillende reviews te lezen zijn. Zo ben ik nog steeds bezig met het testen van de Afslank Eiwit shake van Body&Fit. Ik heb al een inleidend artikel geschreven om een idee te geven wat mijn ervaringen voor het gebruik zijn en erna. Ook ben ik bezig met het testen van de nieuwe Rituals make-up collectie voor de winter van 2013-2014, de CC Cream van Dr. van der Hoog en nog meer producten.

A Bite Of Beauty volgen

Wil jij A Bite Of Beauty op de voet volgen? Dat kan! Je kunt je aanmelden voor de e-mail alert, als er een nieuw artikel wordt geplaatst ontvang je een e-mail. Dit kan links onderaan van de website, hier staat een veld waar je een e-mail adres kunt achterlaten. Je kunt A Bite Of Beauty ook volgen op Twitter of op Facebook.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*