Monthly update

De nieuwe maand oktober is begonnen. Tijd voor een maandelijkse update. Met de herfst en de winter in het vooruitzicht heb ik afgelopen maand uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe fashion najaartrends, compleet met make-up trends en tips. Dit najaar is zo’n beetje alles mogelijk. Lees alles over het vooruitzicht op A Bite Of Beauty voor deze maand.

Deze zomer ben ik tussen mijn vakanties door druk bezig geweest met het maken van een nieuwe lay-out voor A Bite Of Beauty. Dat is ook de reden dat ik deze maand van lay-out ben gewisseld, deze is niet het  uiteindelijke design. Dat is ook de reden dat er de afgelopen weken wat minder post zijn verschenen. Ik wil deze maand de nieuwe lay-out af hebben en het oude design de deur uit doen. Hopelijk vinden jullie het mooi, ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Het design is niet het enige wat er de aankomende maand gaat gebeuren op A Bite Of Beauty. Ik zal weer veel producten gaan testen en de make-up collecties van Kerst zijn alweer aan bod, hoe vroeg dat dan ook is. Ik hoop dat jullie deze maand A Bite Of Beauty weer volgen en met veel plezier lezen. Wil jij laten weten wat je ervan vindt, laat hieronder een reactie achter. Je kunt A Bite Of Beauty ook volgen op Facebook en Twitter.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*