Over A Bite Of Beauty

Hi, super leuk dat je A Bite Of Beauty leest! Nog leuker dat er je er meer over wilt weten. Op deze pagina lees je alles over A Bite Of Beauty, over de doelgroep en over mij: Sanne.

Social media:

Facebook

Twitter

A Bite Of Beauty

Op A Bite Of Beauty kun je alles lezen over beauty. De laatste trends, collecties en de nieuwste reviews zijn hier te vinden. Maar dat is niet het enige, iedere maand is er een editorial te lezen van mij, wordt er geregeld fashion nieuws en andere leuke dingen gepost. Deze artikelen verschijnen onder de categorie A Bite Of Funk. Vakantiebestemmingen, recepten, gewoon een mooie foto of iets bijzonders in de blogger wereld is in deze categorie te lezen. De andere categorieën spreken voor zich. De  naam zegt eigenlijk alles al over de artikelen die hieronder vallen.

Doelgroep

De doelgroep van A Bite Of Beauty zijn vrouwen tussen de 18 en 35 jaar. Vrouwen die het leuk vinden om de nieuwste beauty en fashion trends te lezen. Vrouwen die het leuk vinden om luxe cosmetica te combineren met budget cosmetica. Vrouwen die de tijd voor zichzelf nemen om zich eens te verwennen met een crème, haarverzorging, nieuwe make-up of vrouwen die leuk vinden om artikelen te lezen die hierover gaan

Reviews en artikelen

Alle reviews en artikelen schrijf ik zelf. Ik test ook zoveel mogelijk producten zelf, maar het komt wel eens voor dat reviews online komen die ik wel geschreven heb, maar iemand anders de producten heeft getest. Zo heb ik een meisje wat voor mij alle haarverzorging voor brunettes, lang haar en geverfd haar test. Ik heb een vrouw die voor mij alle anti-aging huidverzorging test, een man die de anti-aging producten voor mannen test en een man die de producten voor de jongere huid test. Zelf test ik alle make-up, huidverzorging geschikt voor de jonge huid, haarverzorging geschikt voor iedere haarconditie (behalve hierboven beschreven) en iedere lichaamsverzorging.

De producten die worden getest (door mij of door iemand anders) worden door mij beschreven. Dit kost veel tijd, maar is enorm leuk! Ik probeer ook zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal te maken. Hiervoor heb ik een goede digitale camera en een kleine productstudio. Hier kan ik spelen met licht en verschillende achtergronden om zo een zo goed mogelijke productfoto te maken.

Meer over mij

Dan nu meer over mij. Ik ben Sanne, 22 jaar en sinds een half jaar bezig met A Bite Of Beauty. Elke 2 dagen publiceer ik een artikel op A Bite Of Beauty. Naast mijn fulltime baan is dat niet altijd even gemakkelijk, maar het gaat mij nog goed af! Het belangrijkste voor mij is dat ik het enorm leuk vind om te doen. Het testen van de producten, fotograferen, beschrijven en het spotten van trends vind ik enorm leuk. Ook het schrijven,  de ervaring en het contact met pr-bureau’s vind ik super leuk op te doen.

Na mijn studie was het voor mij ongelofelijk moeilijk om een passende baan te vinden, om mijn vak en hobby te blijven uitoefenen ben ik met A Bite Of Beauty begonnen. In het begin was dit nog erg aftasten en zoeken, maar al gauw begon het echte werk. Ik kreeg aandacht van pr-bureau’s en de bezoekersaantallen bleven maar stijgen. Toen ik eenmaal een vaste baan had gevonden had ik kunnen besluiten om te stoppen. Maar dat heb ik niet gedaan, daar zou ik mij niet goed bij hebben gevoeld.

Ik hoop dat je nog eens terug komt bij A Bite Of Beauty, volg mij op Facebook of Twitter. Je mag natuurlijk ook een reactie achter laten!

Veel lees plezier en laat mij vooral weten wat je vindt van A Bite Of Beauty!