Play of Light limited edition lipsticks van Dr. Hauschka

dr hauschka lipstick Play of Light limited edition lipsticks van Dr. Hauschka

Dit najaar wordt de limited edition Play of Light geintroduceerd door Dr. Hauschka. Het natuurlijke cosmeticamerk lanceert 5 kleuren die je lippen verzorgen, van glans en een mooi kleurtje voorzien. De lipsticks zijn voorzien met heilzame planten en arganolie en zorgen voor zachte, verzorgde lippen.

De productlijn bestaat uit 5 kleuren, met drie warme tinten en twee koele tinten. In het persbericht staan meerdere mogelijkheden met de lipsticks. Zo staat er beschreven dat je de lipstick ook op je jukbeenderen aan kunt brengen. Breng nr. 09 en de Rouge Powder nr. 03 (licht roze blush). De lipstick in draaiende bewegingen tot het hoogste punt van je wangen en laat het langzaam vervagen tot aan je haargrens. Speel met de kleuren en gelegenheden, voor ieder moment van de dag is er wel een kleur.

“Elke dag zit vol wonderen. Ontdek het leven in al zijn kleurrijke diversiteit met de vijf nieuwe, verzorgende Lipsticks Novum van Dr. Hauschka, en realiseer je dat je zelf het grootste wonder bent.”

Ervaring

Zelf heb ik nr. 09 en nr. 11 getest, twee warme tinten. Al was ik zelf in de veronderstelling dat het onder koele tinten zou kunnen vallen. Een licht roze tint en een intensere roze/paarse tint. De subtiele glans is perfect voor dagelijks gebruik, maar nr. 11 kan ook prima voor een avondje weg. De lipsticks verzorgen mijn lippen goed en het voelt licht aan. Bij het aanbrengen van de lipstick is de geur hiervan wel aanwezig. Ik kan de geur niet thuisbrengen, maar het is niet storend en na enkele minuten ruik je het ook niet meer. De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €14,95 vanaf medio augustus.

(De quote die hierboven staat is afkomstig van het persbericht van Dr. Hauschka, ik vond het een mooie zin en wilde deze graag met jullie delen).

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*