Beschermende poeders van LOOkX

lookx poeder Beschermende poeders van LOOkXSoms vergeet je tussen al het beauty geweld, bijna dat er ook prachtige producten te verkrijgen zijn van Hollandse bodem. Denk bijvoorbeeld aan het Noord-Hollandse merk LOOkX, mooie producten en een interessant concept. Deze zomer brengt LOOkX weer een aantal prachtige poeders uit. Ook een poeder die je huid extra beschermd in de zon.

LOOkX Bio Protector powder met SPF 20

LOOkX komt met een innovatief product, namelijk een poeder met SPF 20. Super handig in de zomer om SPF bescherming te stapelen. Interessant om te weten is dat bij het testen van SPF een absurde hoeveelheid product wordt gebruikt, namelijk een theelepel per vierkante cm. Dus, dat houdt in dat als je een SPF 20 gebruikt dat je deze eigenlijk extreem dik moet opsmeren om ook daadwerkelijk SPF 20 bescherming te krijgen. Dat doet bijna niemand, daarom is het in de zomer verstandig om SPF bescherming in lagen aan te brengen. Zo ‘stapel’ je bescherming op. Begin met een dagcrème met SPF en vervolgens gebruik je een losse zonnebescherming. Daarna kun je een primer of foundation met SPF gebruiken.

Als laatste stap in je make-up routine is het fijn om een poeder/bronzer aan te brengen. Nu wordt dat helemaal handig doordat LOOkX een poeder met SPF 20 uitbrengt. Je krijgt een mooi resultaat en je beschermd je huid tegen de zon. De poeder verbergt oncharmante droogtelijntjes, matteert de glanzende zones en geeft tegelijkertijd langdurig een subtiele, gouden glans. Je krijgt een helder en zacht gekleurde teint. De romige fluweeltextuur van de poeder legt een transparante film over de huid, wat resulteert in een soepel en zacht gevoel. Vitamine E en het UV-schild werken samen tegen vrije radicalen en UV-stralingen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zo zacht al satijn

Een andere heel fijne poeder van LOOkX is de Mineral Velvet powder. Deze poeder laat een warme gloed op de huid achter en is daarom perfect voor de zomer. De poeder verzorgt, egaliseert en heeft vochtbeschermende eigenschappen. Bovendien kun je hem als blush of als camouflage gebruiken. Met het bij geleverde sponsje werk je gemakkelijk glimmende zones op je huid weg.

LOOkX heeft ook heel mooie kwasten en voor het aanbrengen van deze poeder wordt geadviseerd om de grote LOOkX powder brush te gebruiken. De LOOkX powder brush is een zachte poederkwast voor een luxe gevoel wat een lichte poederfinish op de huid achterlaat. .

Zomer Actie

Van 3 juni tot en met 30 juli 2013 krijg je bij aankoop van een LOOkX powder brush een powder naar keuze gratis!

  • LOOkX Bio Protector powder Medium SPF 20 € 20,85
  • LOOkX Mineral Velvet powder € 20,85
  • LOOkX powder brush € 29,95
Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*