Reinig je make-up kwasten met “Echt Hema”

SAM 0843 Reinig je make up kwasten met “Echt Hema”Ik liep laatst toevallig door de Hema en ik heb dan altijd het gevoel dat ik allerlei dingen moet kopen, ook al heb ik dat helemaal niet nodig. De reden? Ik vind de producten van de Hema er allemaal zo leuk uitzien. Maar bij de beauty afdeling loop ik altijd wat langer rond. Deze keer viel mijn oog op de kwasten van de Hema en dan vooral de kwastenreiniger.


Voor het aanbrengen van mijn foundation gebruik ik sinds een paar jaar altijd een foundationkwast van de Body Shop. Ik vind het aanbrengen met een kwast het prettigst, maar de kwast is op een gegeven moment wel aan een opfrisbeurt toe. Ik doe dat altijd met een beetje handzeep en lauw water. Dat werkte altijd prima, maar toen ik de kwasten reiniger bij de Hema zag liggen wilde ik dat wel eens proberen.

Het product zit in een grote fles en heeft een mooie kleur roze. Cosmetic Brush Cleaner staat er in grote duidelijke zwart en witte letters op beschreven. Het gebruik is ontzettend simpel. Je brengt de reiniger direct op de haren van je kwast aan, of op een droge tissue of doek en begint voorzichtig te wrijven en deppen. Het ruikt fris en inderdaad, de kwast wordt moeiteloos schoon. Er zit een groot gat aan de bovenkant van de fles waar de reiniger doorheen komt. Voorzichtig schenken is dus gewenst, maar ik vind dat juist wel handig.

Een super handig product dus en voor een mooie prijs: €4,50.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*