Review Afval Eiwit Shake Body & Fitshop

body fit shop afval eiwit shake Review Afval Eiwit Shake Body & Fitshop

Ongeveer een maand geleden ben ik begonnen met het drinken van de Afval Eiwit shakes van de Body&Fit shop. Eerder schreef ik hier al een inleidend artikel over, maar hier lees je mijn uitgebreide ervaring. En natuurlijk de ontknoping, ben ik ook daadwerkelijk iets afgevallen?

Wat zit erin?

Je kunt de Afslank Eiwit shake in drie maten bestellen: 2000 gr. (goed voor 71 shakes), 1000 gr. (goed voor 35 shakes) en 750 gr. (goed voor 26 shakes). Deze shakes maak je met 28 gram poeder (1 maatlepel) en 250 ml water of magere melk. In een shake zit maar 104,7 kcal, veel minder dat de bekende maaltijd shakes waar meestal 200 kcal in zit. In de Afval Eiwit shake zitten aardig wat vitamines, op de website staat een behoorlijke rij. Ik heb ze ook even opgesomd:

 • Vitamin B1 2,02 mg
 • Vitamin B2 2,28 mg
 • Vitamin B6 2,86 mg
 • Vitamin B12 1,55 mcg
 • Vitamin C 90,05 mg
 • Vitamin E 13,70 mcg
 • Biotin 241,31 mcg
 • Folic Acid (vit B11) 216,67 mcg
 • Nicotinamide (vit B3) 23,83 mg
 • Panthotenic acid (vitB5) 9,15 mg
 • Chloride 179,74 mg
 • Sodium 116,46 mg
 • Potassium 943,33 mg
 • Magnesium 81.25 mg

Waarom de Afval Eiwit shake?

De Afval Eiwit shake zit zoals de naam al zegt, boordevol eiwitten. Op de website staan allerlei redenen waarom je voor deze shake zou moeten kiezen. Zo past het perfect in elk low carb- en eiwitdieet. Door de eiwitten kun je kilo’s afvallen zonder je spieren te verliezen. Het stimuleert het gebruik van lichaamseigen vetten voor energie. Na het sporten herstellen je spieren sneller en zorgen voor vetvrije spieren. Deze shake kun je in maar liefst 14 smaken bestellen waaronder: vanille, banaan, aardbei, chocolade, cookies en cream, berry blast, chocolate coconut bounty, granny’s apple pie, stracciatella, witte chocolade, frozen cappuccino, coconut ice cream, hazelnoot nutella, chocolade caramel.

afslank eiwit body en fit Review Afval Eiwit Shake Body & Fitshop

Ervaringen

Ongeveer een maand geleden de Afval Eiwit shake binnen, ik had de vanille smaak genomen. Online heb ik toen een dieet gedownload. Dit krijg je gratis als je een shake koopt, deze ontvang je in je mailbox. Hier staat per dag beschreven wat je mag eten, zo is het gemakkelijk om bijvoorbeeld een evenwichtig diner te bereiden. Ook staan hier tips in wat je tussendoor mag eten. De eerste week heb ik de shake als ontbijt en lunch genomen, nam een klein tussendoortje (bijvoorbeeld een cracker) en ’s avonds had ik geen speciaal eten. In het begin had ik best wel honger, ook de neiging om iets te willen eten heeft de eerste paar dagen aangehouden.

Na een paar dagen nam het honger gevoel steeds meer af en had ik ook geen behoefte meer aan een tussendoortje. Na de eerste week nam ik een salade als lunch en rond 15.00 uur een shake. Dit heb ik de derde week ook gedaan. Ik probeerde zo min mogelijk koolhydraten te eten en de shake was hiervoor een goede vervanging. Na drie weken was de shake op en was hierbij ook mijn dieet afgerond.

Conclusie

Na drie weken ben ik mezelf gaan wegen, wat bleek: 2 kilo afgevallen! In eerste instantie viel mij dat nog tegen, want ik at natuurlijk heel weinig. Maar ik kreeg van veel mensen de vraag of ik was afgevallen en veel zeiden dan ook dat het duidelijk te zien was. Ook zitten mijn skinny jeans nu net iets beter en mooier. Kortom: ik ben gezonder gaan leven, minder eten (koolhydraten en suikers) en mijn kleren zitten mooier. Voor een korte kuur is dit zeker een aanrader.

 Review Afval Eiwit Shake Body & Fitshop

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*