Review Hydraterende crème Hydra Végétal van Yves Rocher

SAM 0824 Review Hydraterende crème Hydra Végétal van Yves Rocher

Eerder schreven we al over de productlijn Hydra Végétal van Yves Rocher. En in dat artikel beloofde we een uitgebreide review over de hydraterende crème, bij deze. Lees snel verder als je wil weten wat onze testpersoon van deze crème vond.

We schreven in het andere artikel al wat de productlijn inhield. Maar nog even een korte samenvatting: in deze productlijn staat vocht centraal. De productlijn bestaat uit 10 producten en de producten zijn gericht op drie stappen: reinigen, verkwikken en reinigen op maat.

Hydraterende crème SPF 25

Deze crème kan het hele jaar door gebruikt worden en biedt met een SPF 25 bescherming tegen de zon. De crème hydrateert de huid 24 uur, aldus het persbericht. Onze testpersoon heeft al eerder een crème van Yves Rocher voor ons getest. Die beviel haar goed, maar wat zij jammer vond was dat daar geen SPF in zat. Toen zij zag dat deze crème dat wel bevat was zij daar al erg blij mee. Vooral met het voorjaar voor de deur.

De crème zit in een luxe pot met een mooie kleur dop, oceaan blauw. De pot staat mooi op het badkamer kastje. De crème heeft een volle en romige textuur. Dit was wel even wennen voor haar in het begin. Onze testpersoon bracht de crème niet al te zuinig aan. Met het gevolg een wit gezicht, de crème trok helemaal niet goed in. Er is heel weinig product nodig om je gezicht in te smeren. De crème voedt de huid goed. Aan het einde van de dag had onze testpersoon geen droge huid. De crème is daarom geschikt voor de winter, omdat deze de huid soepel houdt.

Conclusie

De rimpels zijn niet duidelijk minder geworden bij onze testpersoon. Maar haar huid is wel soepeler door de volle textuur van de crème. De huid is dus wel verzorgd, een deel van claim wordt wel waar gemaakt.. Buiten het feit dat de crème niet in overvloed moet worden aangebracht bevalt onze testpersoon deze crème goed.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*