Review – Sun 365 Self-Tanning Foam van Paula’s Choice

Sun 365 Self Tanning Foam van Paulas Choice 228x300 Review   Sun 365 Self Tanning Foam van Paulas ChoiceOndanks dat de zon (gelukkig) veel schijnt deze zomer is een voorgebruind huidje wel lekker. Een melkwitte huid in je bikini staat toch niet zo mooi, daarom heb ik de Sun 365 Self-Tanning Foam van Paula’s Choice getest en hier lees je mijn ervaring. 

Sun 365 Self-Tanning Foam

De Self-Tanning Foam van Paula’s Choice heeft de volgende beloften:

  • Binnen een paar uur na gebruik een egaal gebruinde huid
  • Geen onaangename herkenbare ‘zelfbruiner geur’
  • Streeploos aanbrengen met het schuim
  • Langhoudende bruine kleur

Gebruik

Het schuim zit in een handige flacon van een mooi formaat, niet te groot en niet te klein. Schud de flacon goed, net als met je haarschuim. Op de verpakking staat beschreven dat je eerst je huid voorzichtig moet scrubben, zo hecht het schuim beter en is de kleur dit ook. Daarnaast staat er op de verpakking dat je eerst een bodylotion moet aanbrengen. Het schuim zou binnen 5 minuten zijn ingetrokken.

Ervaring

Braaf heb ik mijn huid gescrubd en ligt ingesmeerd met bodylotion voordat ik de Sun 365 Self-Tanning Foam ging gebruiken. Ook al had ik het idee dat een bodylotion er juist voor zou zorgen dat de kleur niet zou hechten. Door op het pompje te drukken komt er een klein bolletje lichtbruin schuim uit. Dit maakt het in ieder geval handig om te zien wat je doet. Het schuim trekt super snel in, wat het aanbrengen niet al te makkelijk maakt. Je moet echt goed opletten. Na een paar uur worden inderdaad mijn armen en benen bruin van kleur. Helaas heb ik het mouse toch niet goed aangebracht, ik heb een hoop vlekken en strepen… Jammer!

De volgende dag heb ik mijn armen en benen extra goed ingesmeerd en gelukkig trekken de strepen en vlekken snel weg. Dat is weer een voordeel van het snel verkleuren, sommige bodylotions doen er dagen over om je huid een tintje te geven.

Conclusie

Al met al ben ik eigenlijk wel heel erg tevreden over de Sun 365 Self-Tanning Foam van Paula’s Choice. Door het gemakkelijke gebruik en de snelle werking kun je eventuele foutjes snel weer ongedaan maken. Wat betreft de beloften, het streeploos aanbrengen vergt wat oefening. Het snelle intrekken is zeker waar, al zijn mijn witte bedlakens toch een beetje bruin gekleurd. Wat betreft de geur, het is een stuk minder dan andere zelfbruinproducten, maar ruiken doe je het altijd. Wat extra parfum en dat is weer opgelost. De Sun 365 Self-Tanning Foam is verkrijgbaar voor €18,50.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*