Sally Hansen Fuzzy Coat nagellak

fuzzy coat sally hansen 300x225 Sally Hansen Fuzzy Coat nagellakVanaf nu kun je bijzondere nagels creëren door de nieuwe vezeltextuur formule van Sally Hansen! Een 3D effect op je nagels, in een handomdraai aldus het persbericht. Als ik het internet mag geloven wordt dit de nieuwe nailart trend, nodig tijd om deze even te testen.

Sally Hansen heeft, geïnspireerd door de krachtige structuurthema’s die te zien waren in de laatste catwalkshows, een nieuwe en exclusieve nagellakformule ontwikkelt. Je kunt met deze nagellak een verrassend en speciaal effect creëren en je nagels worden de blikvanger van iedere look! De formule creëert bijzondere optische effecten en geeft je nagels een opzienbarend reliëf-effect. Zo ontstaat een matte finish met het effect van een vezelachtige structuur wat eruit ziet als een multidimensionaal netwerk van kleur.

Gebruik

Deze nagellak is vrij eenvoudig in gebruik. Op de linker foto heb ik nr. 100 Wool Lite gebruikt, met daaronder de Miss Sporty Clubbing Colour nr. 2364. Op de linker foto heb ik nr. 600 Fuzzy Fantasy met daaronder de O.P.I. Thanks A Windmillion van de Dutch Colletion.

De vlokjes in het flesje hebben een kleur, maar zijn verwerkt door een doorschijnende nagellak. Ik vind het mooi om het dan over een felle kleur te dragen, of juist heel erg sober en mijn nagels op te leuken met dit effect.

De vlokjes zijn gemakkelijk aan te brengen, ze zijn goed te verdelen. Ik krijg geen klontjes van aan elkaar geplakte vlokjes op mijn nagels.

Ook blijven de vlokjes lang zitten, kortom een leuk effect en zeker de moeite waard om eens te proberen! Ik moet zeggen dat het wel super lang duurt voordat je de vlokjes van je nagels af hebt gekregen met remover. Ze zitten zo vast dat ik wel 10 minuten bezig ben om de nagellak te verwijderen, ik vind 10 minuten best wel lang…

De Fuzzy Coat van Sally Hansen is verkrijgbaar voor €9,99.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*