Een nieuwe neus bij Chanel

oliver Een nieuwe neus bij Chanel
Chanel kwam afgelopen week met spannend nieuws. Oliver Polge gaat namelijk de neuzen bij Chanel ondersteunen. Erg leuk om te weten is dat Oliver de tweede generatie Polge zal zijn die zijn naam verbind aan het parfumhuis. Zijn vader Jacques Polge is al verbonden sinds 1978.

Oliver werkte sinds 1998 bij IFF parfums en heeft vele geuren voor menig designhuis ontwikkeld. In 2009 won Oliver Polge een Prix International Du Parfum, de ultieme erkenning voor zijn talenten. Hij heeft onder andere Flowerbomb van Victor & Rolf, Alien bij Thiery Mugler en het eerste Repetto parfum ontwikkeld. Vooral de eerste twee hebben onderhand bijna een iconische states.

Zijn vader Jacques Polge heeft eigenlijk een dubbelrol bij Chanel. Zijn eerste taak is het behouden en beheren van de speciale olfactorische erfenis van Chanel. Zijn tweede taak is het innoveren van de geurafdeling. Elke geurcreatie herontwikkeld een facet van de Chanel style en wordt een referentie in de geschiedenis van moderne parfum.

Samen met Christopher Sheldrake zullen vader een zoon Polge de geurafdeling vanaf september verder ontwikkelen en uitbreiden.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*