Traditionele Hammam verzorging van Yves Rocher

De Tradition de Hammam heet de heerlijke productlijn van Yves Rocher die weldaad brengt onder de douche. Voor de productlijn is arganolie en oranjebloesemolie uit Marokko geselecteerd. De productlijn bevat een douchemelk, kleimasker voor haar en gezicht, massage-elixer, handzeepje, peeling, arganbalsem en doucheolie.

De oliën die gebruikt zijn, zijn afkomstig uit de biologische teelt, waarbij geen pesticiden worden gebruikt. De arganboom komt alleen in Marokko voor. De boom gedijt goed bij extreem warm weer, de amandelvormige vruchten bevatten het ‘goud van Marokko': arganolie. De oranjebloesemolie wordt gedistilleerd uit de bloesem van de  pomeransboom. In de aromatherapie staat deze olie bekend om de ontspannende werking.

Douchemelk

De melkachtige textuur van deze douchemelk bedekt de huid onder de douche met een zijdezacht laagje en heeft een kalmerende geur, aldus het persbericht. Ik moet zeggen dat ik de geur niet erg aantrekkelijk vind. Hij is erg overheersend en bloemig, dat is nou net waar ik niet van houd. De douchemelk voelt wel lekker aan op mijn huid. De douchemelk is verkrijgbaar voor €10,-.

Doucheolie

Deze amberkleurige doucheolie verandert op de huid in een verzorgende, schuimende massa die de huid heerlijk zacht maakt en het ruikt heerlijk. Deze olie is verrijkt met de arganolie. De doucheolie is te koop voor €10,-.

Overige producten

Zoals hierboven al beschreven bevat deze productlijn behoorlijk wat producten. Een Marokkaans kleimasker voor het gezicht en haar (€17,50), massage-elixer (€23,90), blokje handzeep (€10,-), peeling (€22,90) en de verzorgende arganbalsem (22,90). Alle producten zijn verkrijgbaar bij de Yves Rocher winkels en online.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*