Twee nieuwe geuren van Rituals

Rituals Cosmetics breidt de huidige Eau de Parfum collectie uit met twee nieuwe geuren: No. 23 Magnolia & Pink Pepper voor vrouwen  en No. 17 Vetiver & Bergamot voor mannen. De acht verfijnde geuren uit de Rituals Eau de Parfum collectie vertegenwoordigen elk een andere geurfamilie. De nieuwe geuren zijn verkrijgbaar in de Rituals-winkels, geselecteerde warenhuizen en via Rituals Parfum

No. 23 – Magnolia & Pink Peppernr 23 rituals Twee nieuwe geuren van Rituals

Bij de creatie van de nieuwe Eau de Parfum voor vrouwen heeft de parfumeur zich laten inspireren door het verhaal van het magische Hof van Eden. “Ik wilde de wereld van de verboden vrucht  herinterpreteren met een natuurlijke, bloemige en fruitige geur. No. 23 is een combinatie van magnolia, roze peper en subtiele musk”, aldus Vincent Schaller, parfumeur uit Parijs.

20 ml € 17,50 of 50 ml € 39,-
nr 17 rituals Twee nieuwe geuren van Rituals

No. 17 – Vetiver & Bergamot

De nieuwe Eau de Parfum voor mannen is een citrus en houtachtige elegante geur. “Ik  wilde de traditionele cologne opnieuw uitvinden met  een verfijnde lichte en moderne twist. No. 17 bestaat uit een luchtige maar toch rijke combinatie van citrus vetiver, stevige bergamot en houtachtige noten”,  aldus Vincent Schaller, parfumeur uit Parijs.

20 ml € 17,50 of 50 ml € 39,-

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*