Veeg je bruin met de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads

dennis gross alpha beta pads Veeg je bruin met de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow PadsJe denkt misschien, wat een vreemde titel! Dat is het ook wel een beetje, maar het is wel waar. Met de pads van Dr. Dennis Gross veeg je jezelf bruin. Lees hier de review over de exfoliërende Alpha Beta Glow pads.

Deze pads zijn voor je gezicht en voor je lichaam. De gezicht pads zijn kleine doekjes en de pads voor je lichaam zijn wat grotere doekjes. In deze pads zit vitamine D en antioxidanten. Deze pads exfoliëren je huid en door de zuren worden rimpels tegengegaan, net als pigmentvlekken. Aldus de verpakking.

Gebruik

Zelf ben ik nooit zo wild van het gebruik van zuren in het voorjaar en in de zomer. Door de zuren wordt je huidbarrière dunner en is je huid gevoeliger voor UV-stralen. Maar het is juist in het voorjaar dat je bruinere benen wilt onder dat rokje of jurkje. Ik test deze pads dan toch, ik begin met mijn benen. Ik vouw het doekje open en tot mijn verbazing is het groter dan ik dacht.  Je moet het doekje in draaiende bewegingen op je huid aanbrengen, net zolang tot het doekje droog is. Ook dit duurt langer dan ik dacht, mijn benen alleen hebben niet genoeg oppervlakte. Dus breng ik het ook aan op mijn decolleté, armen en buik.

Op de verpakking staat dat binnen een uur de huid gebruind is. Omdat ik niet kan zien waar ik het precies aanbreng ga ik ervan uit dat het wel meevalt. Na ongeveer anderhalf uur schrik ik mij dan ook een hoedje als ik tot de ontdekking kom dat mijn benen echt super bruin zijn! Ik heb het slordig op mijn voeten aangebracht en dat zie je nu dan ook goed terug. Er is een vette afscheiding te zien aan de zijkant van mijn voet, de bovenkant en onderkant van mijn voeten zijn door een streep van bruine kleur gescheiden van elkaar. Ook mijn decolleté is erg onregelmatig gebruind, ik heb ook een grote vlek op mijn rug. Ik had het doekje losjes over mijn schouderbladen geveegd. Dat is nu duidelijk te zien.

Op de foto hieronder zie je hoe het op je gezicht eruit moet zien.

dennis gross alpha beta pads model Veeg je bruin met de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads

Conclusie

Het is overduidelijk dat deze doekjes zeker je huid gebruind maken. Alleen ik raad aan, laat het door iemand anders aanbrengen, vooral op je rug!. Je benen zijn nog wel te doen. Ga ook niet zitten de eerste 20 minuten. Ik had flinke ‘terrasstrepen’ op mijn buik, omdat ik was gaan zitten toen het nog niet goed genoeg was ingetrokken. Ik heb de pads voor mijn gezicht nog niet gebruikt, omdat ik dat simpel weg niet aandurfde. Toch benieuwd hoe je het moet aanbrengen, hieronder een handig filmpje met trucs.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*